ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αρχίζουν οι Εβδομάδες Γερμανικής Γλώσσας 2020

Οι εκδηλώσεις οργανώνονται από τις Πρεσβείες της Αυστρίας, Γερμανίας και Ελβετίας και το Ινστιτούτο Γκαίτε Κύπρου

Newsroom K

Οι Πρεσβείες της Αυστρίας, Γερμανίας και Ελβετίας και το Ινστιτούτο Γκαίτε Κύπρου ανακοινώνουν ότι οι Εβδομάδες Γερμανικής Γλώσσας έχουν προγραμματιστεί και αναμένεται να πραγματοποιηθούν και φέτος λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας.

Κατά τη διάρκεια των Εβδομάδων Γερμανικής Γλώσσας, που θα ξεκινήσουν στις 24 Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τέλη Νοεμβρίου 2020, θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις, οι οποίες σχετίζονται με τη γερμανική γλώσσα και τον πολιτισμό των τριών γερμανόφωνων χωρών.

Στο φετινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν η συναυλία «Beyond 6 Strings» με δέκα αξιόλογους μουσικούς που θα παρουσιάσουν σπάνια έργα μουσικής δωματίου με κιθάρα από Αυστριακούς συνθέτες, οι ταινίες «Lara» (κοινωνικό δράμα πρώτης προβολής του 2019) από την Γερμανία και «Die letzte Pointe» (The Last Touch, κωμωδία 2017) από την Ελβετία, καθώς και η διαδραστική εγκατάσταση "Ο τοίχος που χάνεται" που παρουσιάζει την ποικιλομορφία της Ευρώπης μέσα από μια συλλογή αποφθεγμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται στην νέα ιστοσελίδα www.wddscyprus.com και στη σελίδα μας στο Facebook: www.facebook.com/CypWddS, οι οποίες θα ενημερώνονται διαρκώς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

SOTHEBY’S - Μια τοπιογραφία του Γάλλου νεοκλασικού ζωγράφου Κλοντ-Ζοζέφ Βερνέ (1714-1789)

Ματιές στον κόσμο

Το Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης είναι ανοικτό και υποδέχεται το κοινό σύμφωνα με τους νέους κανόνες
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ