ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Άκου την καρδιά μου» της Ντέμη Ρούσσα

Ψηφιακή Βιβλιοθήκη από τη Read Library

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Της Ανδρονίκης Λασηθιωτάκη 

ΝΤΕΜΗ ΡΟΥΣΣΑ
«Άκου την καρδιά μου»
εικονογράφηση Ελένη Μαραθού
επιμ. Σπυριδούλα Αρβανίτη

H συγγραφέας του βιβλίου «Άκου την καρδιά μου» γεννήθηκε στην Αθήνα, κατάγεται από την Άνδρο και είναι μαμά δύο κοριτσιών. Από πολύ νωρίς μία ξύστρα και ένα μολύβι ήταν αρκετά για να της χαρίζουν την ασφάλεια και τη γαλήνη, που είχε ανάγκη σαν παιδί, μέσω της έκφρασης. Ως παιδί έγραφε παντού, στη σχολική τσάντα, σε τετράδια, σε μικρά χαρτάκια σε όλα τα πιθανά και απίθανα μέρη. Τώρα που μεγάλωσε, εφευρίσκει απίθανους τρόπους να θίγει θέματα δύσκολα και σκληρά, μέσα από ιστορίες, με γλώσσα απλή και ανώδυνη για τα μικρά παιδιά. Μια τέτοια ιστορία είναι και το βιβλίο «Άκου την καρδιά μου».

Πρόκειται για μια ιστορία για τα θαύματα που μπορεί να κάνει η αγάπη. Μια ιστορία για τα παιδιά με καρδιοπάθειες.

Η ιστορία του Νίκου και της Άννας μάς βοηθάει να μπούμε μέσα στη ζωή των παιδιών αυτών. Τα παιδιά με καρδιοπάθεια είναι τα πρώτα που δίνουν ζωή αγαπώντας τη ζωή. Έχοντας κατανοήσει από πολύ νωρίς τις δυσκολίες τους συνεχίζουν να χαμογελούν θαρραλέα και ολόκαρδα! Το «Άκου την καρδιά μου» είναι το ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά της συγγραφέως και όλων εμάς, στο μήνυμα που μας δίνουν οι μικροί αυτοί ήρωες. Είναι η μικρότερη ανταπόδοση στα λαμπερά τους χαμόγελα.

Το βιβλίο πωλείται υπέρ του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών Κύπρου και κυκλοφορεί μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω της Read Library.

Το ηλεκτρονικό βιβλίο διανέμεται στην τιμή των 9,99 €, από την εφαρμογή Read Library.

Διαβάστε περισσότερα για τη συγγραφέα και το βιβλίο της όπως και για τον Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών στον σύνδεσμο https://www.read-library.com/ 

lasithiotakisa@sppmedia.com 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση

Κυκλοφόρησε από τις αθηναϊκές εκδόσεις Τυφλόμυγα η δίγλωσση έκδοση (ελληνικά – ισπανικά) «Inscrito – Επιγεγραμμένος», [45 + 2 αφορισμοί] του Κώστα Ρεούση.

Επιγεγραμμένος ων

Μερικές σκέψεις για τη νέα συλλογή του Κώστα Ρεούση «Inscrito – Επιγεγραμμένος», [45 + 2 αφορισμοί]
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΒΙΒΛΙΟ
Στο βιβλίο, μεγάλου σχήματος, η συγγραφέας περιγράφει όλα όσα θυμάται ο παππούς από τη ζωή του στην καταπράσινη Κυθρέα, με τον περίφημο Κεφαλόβρυσο

Παραμυθίας αφηγήσεις

Η επίγνωση της καταγωγής και η γνωριμία με τον τόπο είναι ένας τρόπος να μην ξεχάσουμε και να ελπίζουμε
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΒΙΒΛΙΟ
Για το βιβλίο θα μιλήσει η φιλόλογος Ιωάννα Πισσαρίδου και ο συγγραφέας Ανδρέας Χρ. Ανδρέου με θέμα «Το Βερεγγάρια ζωντανεύει μέσα από τη λογοτεχνία»

Λογοτεχνική συνάντηση

Το νέο μυθιστόρημα της συγγραφέα Γιόλα Δαμιανού-Παπαδοπούλου «Τρεις γενιές σιωπής ΒΕΡΕΓΓΑΡΙΑ»
Kathimerini.com.cy
 |  ΒΙΒΛΙΟ