ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Αναστασία, Παλεύοντας Με Τη Σχιζοφρένεια»

Συγγραφέας: Άντρη Χαϊράλλα. Εκδόσεις Ευγνώμων

Γράφει η Ανδρονίκη Λασηθιωτάκη/lasithiotakisa@sppmedia.com

Σελ. 412

Η Αναστασία είναι η ηρωίδα της Άντρης Χαϊράλλα στο πρώτο βιβλίο της τριλογίας της, «Μια αληθινή ιστορία». Στην τριλογία αυτή η συγγραφέας εμπνευσμένη από τρεις διαφορετικές αληθινές ιστορίες που αφορούν την ίδια οικογένεια, μας χαρίζει δυνατές σκιαγραφήσεις ιδιαίτερων χαρακτήρων και ιδιαζουσών συμπεριφορών. Το πρώτο βιβλίο λοιπόν είναι ένα μυθιστόρημα που είναι θεμελιωμένο πάνω σε μια αληθινή ιστορία, την ιστορία της Αναστασίας. Πρόκειται για μια έξυπνη γυναίκα γεμάτη αγάπη, ωστόσο είναι μια γυναίκα πονεμένη κι αγιάτρευτη. Σε μια εποχή όπου ο κόσμος επέκρινε το διαφορετικό, αυτή προσπαθούσε να βρει τον εαυτό της αφήνοντας πίσω της το στίγμα του παρελθόντος, αυτό που επισκίαζε αυτήν και την οικογένεια της. Δεν ήταν εφικτό όμως αυτό αφού, όπου κι αν πήγαινε αυτό την ακολουθούσε, ζούσε μέσα της, ήταν ένα μ’ αυτήν. Σχιζοφρένεια, αυτή ήταν η διάγνωση των γιατρών. Στο βιβλίο αυτό ξεδιπλώνονται ένα – ένα τα νήματα που σκιαγραφούν τον εσωτερικό κόσμο της Αναστασίας αλλά και ό,τι την ορίζει. Μέσα από την συγκινητική αφήγηση της συγγραφέως διαγράφεται η πορεία της ζωής της. Η Αναστασία είναι μια μάνα που λόγω της ασθένειάς της αναγκάστηκε να δώσει το παιδί της για υιοθεσία ενώ πάλευε καθημερινά για να κρατηθεί και να ισορροπήσει μέσα στην σκληρή πραγματικότητα της κοινωνίας. Παρακολουθούμε με αμείωτο ενδιαφέρον και συγκίνηση την τραγική ηρωίδα της Χαϊράλλα μέσα από την εξέλιξη της αρρώστιας της και ταυτόχρονα μέσα από το πρίσμα της αντίδρασης, της αποδοχής της ή της απόρριψης της από την κοινωνία. Σκοπός της συγγραφέως σ’ αυτό το πρώτο βιβλίο είναι, πάντα κάτω από την ιδιότητά της ως ειδική σύμβουλος στην Αυτο-βελτίωση, την Προσωπική Εξέλιξη και την Επίτευξη Στόχων, η ενίσχυση της ευαισθητοποίησης του κοινού απέναντι στα άτομα με ψυχικές διαταραχές όπως και η συμβολή της στην προσπάθεια για τον αποστιγματισμό τους.

Το ηλεκτρονικό βιβλίο διανέμεται σε από την εφαρμογή Read Library .
Βρείτε το εδώ (το link ανοίγει από κινητά και tablets).

Κατεβάστε την εφαρμογή σε κινητά και tablets,
για τεχνολογία iOS εδώ
για τεχνολογία Android εδώ

Στην εφαρμογή Read Library κι όλα τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά βιβλία της συγγραφέως.
«Αγαπώ και Ευγνωμονώ»
«Ημερολόγιο Ευγνωμοσύνης & Οραμάτων»,
«Θετική Μεταδοτικότητα»και
«30+1 Τρόποι Για Να Περνάς Ποιοτικό Χρόνο Με Τα Παιδιά Σου»

https://ekdoseis-evgnomon.com/antri-chairalla/ 
Αξίζει να περιηγηθείτε στον πιο πάνω σύνδεσμο και να βρείτε πληροφορίες για τη συγγραφέα/εκδότρια και το έργο της.

Για τη συγγραφέα:

Η Άντρη Χαϊράλλα γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1983 στην Λευκωσία, όπου διαμένει μέχρι και σήμερα. Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στο Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας.

Είναι η Δημιουργός/Founder της Θετικής Μεταδοτικότητας, μέσω της οποίας έχει βρει άπειρους τρόπους να βοηθά τους συνανθρώπους της Ως ειδική στην Αυτο-βελτίωση, την Προσωπική Εξέλιξη και την Επίτευξη Στόχων, έχει ως όραμά της να διδάξει εργαλεία και τεχνικές προσωπικής ανέλιξης κι επιτυχίας σε όλους. Με την ιδιότητα της ως Σύμβουλος Προσωπικής/ Επαγγελματικής Ανάπτυξης και Κλινική Υπνοθεραπεύτρια συμβάλλει στη διαμόρφωση και διάπλαση του καλύτερου εαυτού του εκάστοτε πελάτη της.

Ως Συγγραφέας ξεδιπλώνει τις σκέψεις, τις εμπειρίες και τους προβληματισμούς της στα βιβλία της. Έκανε την παρθενική της εμφάνιση στον κόσμο των λέξεων με το βιβλίο της “Αναστασία, Παλεύοντας Με Τη Σχιζοφρένεια”, πρόκειται για μια αληθινή ιστορία, που έχει γραφτεί με πολλή αγάπη και την ελπίδα να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο απέναντι στα άτομα με ψυχικές διαταραχές. Ακολούθησε το “Ημερολόγιο Ευγνωμοσύνης & Οραμάτων”, που στην ουσία είναι ένα βιβλίο Προσωπικής Ανάπτυξης και ένας χρήσιμος οδηγός στοχοθέτησης. Στη συνέχεια εξέδωσε το βιβλίο “Θετική Μεταδοτικότητα”, στο οποίο πραγματεύεται το πώς μπορεί ο καθένας από εμάς που θα το θελήσει να αλλάξει πλεύση ζωής, να καλλιεργήσει και να διατηρήσει μια θετική στάση και νοοτροπία ζωής. Το βιβλίο της “30+1 Τρόποι Για Να Περνάς Ποιοτικό Χρόνο Με Τα Παιδιά Σου” αποτελεί το τέταρτο βιβλίο της και απευθύνεται στους γονείς που θέλουν να αξιοποιούν τον διαθέσιμο χρόνο που έχουν με τα παιδιά τους παιχνιδιάρικα, ποιοτικά και παραγωγικά.

Η αγάπη της για τα βιβλία την οδήγησε στην δημιουργία του Εκδοτικού Οίκου Ευγνώμων, όπου η έμπνευση του εκάστοτε συγγραφέα μετατρέπεται σε χειροπιαστό δημιούργημα

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Βιβλίο  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση

«Ο συγγραφέας έφυγε εν μέσω καταλήψεων στο Κολούμπια, έντονων συζητήσεων γύρω από το μέλλον της Αμερικής και σ’ ένα κλίμα ...
Kathimerini.gr
 |  ΒΙΒΛΙΟ