ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«The King» του Rich Koslowski

Ψηφιακή Βιβλιοθήκη από τη Read Library

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Της Ανδρονίκης Λασηθιωτάκη

RICH KOSLOWSKI
«The King»
εκδ. Μικρός Ήρως, σελ. 244

Tι είναι άραγε σημαντικότερο; Η αλήθεια ή ο μύθος; Πού πάνε τα ινδάλματα, όταν πεθαίνουν; Και πώς είμαστε σίγουροι ότι όντως πέθαναν; Ο Έλβις ήταν ο «Βασιλιάς», σε κάθε του παράσταση μάγευε τον κόσμο, ενώ οι θαυμαστές του τον θεωρούσαν Θεό. Κι ένας Θεός ήταν αδύνατον να πεθάνει. Το «The King» είναι ένα δημοσιογραφικό noir κόμικς με κλιμακούμενη ένταση. Ένας παραγκωνισμένος δημοσιογράφος αναλαμβάνει να εξιχνιάσει τι ακριβώς κρύβεται πίσω από αυτή την εκκεντρική προσωπικότητα, ενός κατασκευασμένου σταρ που μιμείται τον Έλβις, στην πορεία όμως ανακαλύπτει πολλά περισσότερα.

Το Βέγκας, οι μιμητές, το Μυστήριο, οι διάφορες «θεάσεις» κατά καιρούς του «Έλβις» αποτελούν κομμάτια μιας συναρπαστικής ιστορίας. Μιας ιστορίας που ενώ εξελίσσεται, παράλληλα κορυφώνεται κρατώντας τον αναγνώστη κυριολεκτικά με κομμένη την ανάσα. Σε αυτό το comic-book δεν πραγματεύονται μόνο η μουσική διαδρομή και η ζωή του Έλβις αλλά και το αποτύπωμα που άφησε. Δόξα, χρήματα, φήμη, δολοφονίες, συναισθηματικά αδιέξοδα γίνονται μια ιστορία με πολλαπλές αναγνώσεις. Ο ιδιοφυής δημιουργός Rich Koslowski υπογράφει ένα από τα συγκλονιστικότερα graphic novels που έχουμε διαβάσει τα τελευταία χρόνια.

Το ηλεκτρονικό βιβλίο διανέμεται από την εφαρμογή Read Library.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο https://www.read-library.com/ για περισσότερα βιβλία.

lasithiotakisa@sppmedia.com 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση

«Ο συγγραφέας έφυγε εν μέσω καταλήψεων στο Κολούμπια, έντονων συζητήσεων γύρω από το μέλλον της Αμερικής και σ’ ένα κλίμα ...
Kathimerini.gr
 |  ΒΙΒΛΙΟ