ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:11
 

Δύο μέρες γεμάτες λέξεις και ιδέες

Απο τις 19 έως τις 20 Μαΐου επιστρέφει στο πάρκο της Ακρόπολης το Φεστιβάλ Βιβλίου

Newsroom K

Για τρίτη συνεχή χρονιά από τις 19 έως τις 20 Μαΐου στο πάρκο της Ακρόπολης διοργανώνεται το Nicosia Book Fest. 

Για το διήμερο έχουν προγραμματιστεί πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις με τη συμμετοχή Κυπρίων και ξένων συγγραφέων. Στο Nicosia Book Festival θα γίνουν βιβλιοπαρουσιάσεις, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις και επειδή το βιβλίο πρέπει να το μάθεις από μικρός για τους μικρούς φίλους του βιβλίου θα υπάρχει και παιχνιδότοπος.

Το φεστιβάλ διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2016 και αγκαλιάστηκε απ' όλους και το 2018 επιστρέφει αναβαθμισμένο και εμπλουτισμένο με νέες δραστηριότητες και συνεργασίες. Το φετινό φεστιβάλ παρουσιάζει η CYTA και διοργανωτές είναι το Ινστιτούτο Ερευνών Προμηθέας, το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και ο Δήμος Στροβόλου. 

Στο Nicosia Book Fest 2018 συμμετέχουν βιβλιοπωλεία, εκδοτικοί οίκοι, πολιτιστικά και πανεπιστημιακά ιδρύματα από την Κύπρο και το εξωτερικό. Το παρών τους θα δώσουν δεκάδες συγγραφείς, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις δουλειές τους και θα υπογράφουν τα βιβλία τους.

Δείτε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα στην ιστοσελίδα www.nicosiabookfest.com 

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Κάνωπος είναι αστέρας πρώτου μεγέθους, το δεύτερο πιο φωτεινό άστρο στον ουρανό και το πιο φωτεινό στον αστερισμό της Τρόπιδος, της Πρύμνας και των Ιστίων.

Περιήγηση στον έναστρο ουρανό

Η βραβευμένη γραφίστρια και art director Σάρα Γκίλινχαμ συγκέντρωσε στο εξαιρετικό βιβλίο «Κοιτάζοντας τα αστέρια» στοιχεία ...
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΒΙΒΛΙΟ
Η αυτοκαταστροφική διαδρομή του ήρωα κινητοποιείται από την υστερική λαχτάρα της ευτυχίας.

Ευτυχία μέχρις εσχάτων

Με αυτό το εμβόλιμο κομμάτι ο Δημήτρης Σωτάκης προτείνει πλαγίως την αλληγορική ανάγνωση της μυθοπλασίας
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΒΙΒΛΙΟ
X