ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Φλόγες σε σπίρτα»: Tο δεύτερο βιβλίο του Βάσου Νικολάου σε ebook στην εφαρμογή Read Library

Ένα μικρό σε έκταση βιβλίο που όσες φορές και να το διαβάσει κάποιος, πάντα θα ανακαλύπτει κάτι καινούργιο

Δελτίο Τύπου

Εκδόσεις Ευγνώμων

Σελ. 220

Ένα μικρό σε έκταση βιβλίο που όσες φορές και να το διαβάσει κάποιος, πάντα θα ανακαλύπτει κάτι καινούργιο, θα αισθάνεται κάτι διαφορετικό.

Το «Φλόγες σε σπίρτα» είναι η δεύτερη συγγραφική προσπάθεια του Βάσου Νικολάου και γι’ άλλη μια φορά μας εκπλήσσει ευχάριστα με την πρωτότυπη υφολογική του δομή αλλά και τη λιτή, αβίαστη και βαθύτερη εξωτερίκευση των συναισθημάτων, της ευαισθησίας του και της φιλοσοφικής του διάθεσης.

Ο συγγραφέας στο «Φλόγες σε σπίρτα» δεν έχει ως προτεραιότητά του τη ροή και την εξέλιξη μιας ιστορίας. Δηλαδή, δεν έχει στόχο να μας δώσει μια δακρύβρεκτη ιστορία με αρχή, μέση και τέλος όπως τόσες αλλές ιστορίες αγάπης που κυκλοφορούν. Δεν υπάρχει καν αφηγητής... Δεν χρειάζεται. Οι ήρωές του μας μιλούν άμεσα μέσα από τα ημερολόγια ή τις σημειώσεις τους...Με τάξη και οργάνωση ή άτακτα σε μια προσπάθεια οργάνωσης της σκέψης και των συναισθημάτων τους... Με λόγια ή και χωρίς. Έχουμε πολύτιμες σιωπές ανάμεσα στα κείμενα ή και εντός των κειμένων καμιά φορά, που μας αφήνουν χώρο και χρόνο ώστε να αυτοπροσδιοριστούμε και να ανακατέψουμε την τράπουλα των δικών μας θεωριών από την αρχή.

Διαβάστε περισσότερα για το βιβλίο εδω.

Αγοράστε το βιβλίο από κινητές συσκευές και tablets εδώ.
Κατεβάστε την εφαρμογή σε κινητά και tablets,
για τεχνολογία iOS εδώ.
για τεχνολογία Android εδώ

Βιογραφικό του συγγραφέα: Ο συγγραφέας Βάσος Νικολάου είναι το τέταρτο παιδί μιας προσφυγικής οικογένειας από τη Μόρφου. Σήμερα διευθύνει γραφείο πωλήσεων ασφαλιστικής εταιρείας. Είχε πάντα το όνειρο να γίνει κάποτε συγγραφέας και κάποια στιγμή σκέφτηκε πως τα όνειρα δεν είναι κρασί για να παλαιώνονται. Οι συχνοί εγκλεισμοί που βιώσαμε τα τελευταία χρόνια, λόγω της πανδημίας, του έδωσαν τον χρόνο και την ηρεμία που έψαχνε ώστε να αφιερωθεί στο όνειρό του. Ο «Λαθρεπιβάτης»  είναι το πρώτο του ολοκληρωμένο έργο που γράφτηκε ως αυτοτελή αυτοβιογραφικά διηγήματα και επίσης μπορείτε να το βρείτε σε ebook στην εφαρμογή Read Library. Είμαστε σε αναμονή για το τρίτο του βιβλίο. Ζει και δημιουργεί στην Κοκκινοτριμιθιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Βιβλίο  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση

«Ο συγγραφέας έφυγε εν μέσω καταλήψεων στο Κολούμπια, έντονων συζητήσεων γύρω από το μέλλον της Αμερικής και σ’ ένα κλίμα ...
Kathimerini.gr
 |  ΒΙΒΛΙΟ