ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μέχρι τις 13 Απριλίου οι ενστάσεις για τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας του 2022

Όλες οι πληροφορίες

ΚΥΠΕ

Από τις 17 Μαρτίου μέχρι και τις 13 Απριλίου 2023 μπορούν να υποβληθούν ενστάσεις σε σχέση με τον προκαταρκτικό κατάλογο των υποψήφιων έργων για τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας για εκδόσεις του έτους 2022, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Νεότερου και Σύγχρονου Πολιτισμού του Υφυπουργείου Πολιτισμού, προσθέτοντας ότι ο κατάλογος έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη εντοπισμού στον κατάλογο (από τους ίδιους τους συγγραφείς ή εικονογράφους) οποιουδήποτε έργου που έχει εκδοθεί το έτος 2022 και κατατεθεί στην Κυπριακή Βιβλιοθήκη ή διαφωνίας αναφορικά με την κατάταξή του σε συγκεκριμένη κατηγορία, μπορεί να υποβληθεί γραπτή ένσταση στην ταχυδρομική διεύθυνση Τμήμα Νεότερου και Σύγχρονου Πολιτισμού, Ιφιγενείας 27, 2007 Στρόβολος ή στο φαξ 22809872 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση mthoma@culture.moec.gov.cy. Όλες οι ενστάσεις θα πρέπει να απευθύνονται στον Αναπληρωτή Διευθυντή Τμήματος Νεότερου και Σύγχρονου Πολιτισμού, υπ' όψιν κ. Μ. Θωμά.

Επισημαίνεται ότι το έργο θα πρέπει να εμπίπτει στις κατηγορίες των Κρατικών Βραβείων Λογοτεχνίας. Μετά τη λήξη της περιόδου αυτής και αφού ολοκληρωθεί η εξέταση των ενστάσεων, ο κατάλογος ανακοινώνεται εκ νέου, ενημερωμένος και οριστικοποιημένος, και παραδίδεται στα μέλη των Κριτικών Επιτροπών Κρατικών Βραβείων Λογοτεχνίας προς εξέταση.

Τονίζεται ότι δεν θα γίνουν δεκτές ενστάσεις για συμπερίληψη έργων στον κατάλογο μετά την οριστικοποίησή του.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ελέγξουν τον κατάλογο στην ιστοσελίδα http://enimerosi.moec.gov.cy/e/apy στις ανακοινώσεις της ημερομηνίας 17/03/2023.

Υπογραμμίζεται ότι η περίοδος υποβολής ενστάσεων διαρκεί από τις 17 Μαρτίου 2023 μέχρι και τις 13 Απριλίου 2023. Θα εξεταστούν και θα απαντηθούν όλες οι ενστάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι παραπέμπονται στον Κανονισμό που διέπει τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας στην ιστοσελίδα http://archeia.moec.gov.cy/mc/795/2022_kanonismos_kratikon_vraveion_logotechnias.pdf     

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση

«Ο συγγραφέας έφυγε εν μέσω καταλήψεων στο Κολούμπια, έντονων συζητήσεων γύρω από το μέλλον της Αμερικής και σ’ ένα κλίμα ...
Kathimerini.gr
 |  ΒΙΒΛΙΟ