ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι «Pizzigatti Encore», η πιο γλυκιά συμμορία, επιστρέφουν

Πρόκειται για τη συνέχεια του ομότιτλου βιβλίου της Μαριάννας Γαλίδη από τις εκδόσεις Άνευ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τι συμβαίνει όταν μια παρέα από γάτες αποφασίζουν ότι ήρθε η ώρα να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, τώρα που έμαθαν να ζουν σαν μια ομάδα; Τελικά, η πανδημία επηρέασε την Όλιβερ και την παρέα της; Όλα αυτά και πολλά περισσότερα περιγράφει η Μαριάννα Γαλίδη στο βιβλίο της «Οι Pizzigatti Encore», το οποίο αποτελεί τη συνέχεια του «Οι Pizzigatti, ένας χρόνος με την Όλιβερ». Για το βιβλίο θα μιλήσει η Αλεξία Κολώτα, ψυχολόγος, μέλος κριτικής επιτροπής εκδόσεων και η Μαρία Ιάσονος, θεατρολόγος, εκ μέρους των εκδόσεων Άνευ. Θα λάβουν μέρος οι: Ειρήνη Ανδρονίκου, Μαρία Ιάσονος, Βαλεντίνος Κόκκινος, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Κώστας Σιλβέστρος και Νικόλ Χατζηνικολάου. Τη βραδιά θα ντύσει μουσικά ο Αλέξης Κυριάκου (κιθάρα/τραγούδι).


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μετά από έναν συναρπαστικό χρόνο, η Όλιβερ και η παρέα της συνυπάρχουν πλέον με σεβασμό, κατανόηση και αγάπη. Την ηρεμία τους όμως έρχεται να κλονίσει η πανδημία που καθηλώνει έναν ολόκληρο πλανήτη. Οι ίδιοι δεν παραδίδουν τα όπλα. Είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να προχωρήσει ο καθένας στην αναγκαία εσωτερική «εκκαθάριση», που θα αφήσει ελεύθερο χώρο για προσωπική ανάπτυξη. Σε αυτό το νέο, ανατρεπτικό, διασκεδαστικό μα και τόσο συγκινητικό ταξίδι, έχουν συνοδοιπόρους, ανάμεσα σ’ άλλους, τη σιόρα Τζεσαμπέλα, τον λιλιπούτειο Τζεμπουτίκιν, την Ελένη την παραμυθού και τον Λάρι από την Downing Street! Μία ιστορία για μικρούς και μεγάλους για τα αυθεντικά και τα αληθινά της ζωής.

Η συγγραφέας

Η Μαριάννα Γαλίδη γεννήθηκε στη Λευκωσία. Εξακολουθεί να ασχολείται με αυτό που σπούδασε, αγάπησε και συνεχίζει να αγαπά: το ραδιόφωνο και τη μουσική διδασκαλία από το 1990. Μέσα στην πανδημία μεγάλωσε απότομα και για να ξορκίσει τον φόβο και την ανασφάλεια, έκανε… encore με το δεύτερο μέρος της ιστορίας των Pizzigatti. Κι έτσι βρήκε ξανά τον δρόμο για μια ζωή συναρπαστική και με σκοπό. Αυτό είναι το τέταρτό της βιβλίο.

 

Πότε/πού: Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, ώρα 6:30, Δημοσιογραφική Εστία, λεωφόρος Ρικ, Αγλαντζιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Γιώργος Μολέσκης αναζητεί μία διέξοδο και από το πρώτο ποίημα της τελευταίας του ποιητικής συλλογής με τον τίτλο «Ανοικτός ...
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΒΙΒΛΙΟ