ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Του λύκου»: Ένα σπονδυλωτό εικονογραφημένο ερωτικό μυθιστόρημα

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Το Ροδακιό το πρώτο βιβλίο της δημοσιογράφου και επικοινωνιολόγου Κατερίνας Νικολάου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το πρώτο βιβλίο της δημοσιογράφου και επικοινωνιολόγου Κατερίνας Νικολάου «Του λύκου» από τις εκδόσεις Το Ροδακιό κυκλοφόρησε και βρίσκεται ήδη στα βιβλιοπωλεία. Πρόκειται, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, για ένα σπονδυλωτό εικονογραφημένο ερωτικό μυθιστόρημα, με 33 μικρά και 7 μεγάλα σχέδια της Χαριτίνης Κυριάκου.

Το μυθιστόρημα της Νικολάου «Του λύκου» περιγράφεται ως μια συναρπαστική σύγχρονη ερωτική ιστορία, με δυναμικές σκηνές και πραγματικούς διαλόγους, με συναισθηματική ροή που σε καθηλώνει, με ευφάνταστη χρήση της γλώσσας, με έμφαση στην αληθινή φιλία, και με μια ανυπότακτη θέαση της ανθρώπινης κατάστασης. Είναι ένα βιβλίο σιωπηλά επαναστατικό και αντισυμβατικό, που ο αναγνώστης απολαμβάνει, διευρύνοντας ταυτόχρονα την αντίληψή του για τη ζωή μέσα από την ομορφιά της τέχνης του λόγου.

O έρωτας είναι μια ταινία με ποπ κορν, σοκολάτα, κλάμα, με αρχή, κορύφωση και τέλος.

Το βιβλίο

Η Ρεντ Μπαρμπουνάκη έχει νεανική καρδιά και αθεράπευτο πάθος για τον έρωτα, που πονάει, που απουσιάζει... που αποδομεί. Στον δρόμο της σκοντάφτει στον Μπραντ – τον ασημί οδοστρωτήρα που θέλει να την ευθυγραμμίσει με το έδαφος. Μέσα σε ολόκληρο το δάσος η Ρεντ πήγε κι ερωτεύθηκε τον Κακό Λύκο αυτοπροσώπως... Μεγάλο μάθημα το πάθημα! Ο έρωτας είναι μια ταινία με ποπ κορν, σοκολάτα, κλάμα, με αρχή, κορύφωση και τέλος. Οι πλείστοι έρωτες δεν καταλήγουν σε μυθιστόρημα ούτε σε αρχαίες τραγωδίες, σε γάμο καταλήγουν ή σε μαύρο δάκρυ, μετέωρη σκέψη και αβέβαιο μέλλον. Ο έρωτας θα εκλείψει, θα τελειώσει άδοξα, θα γιατρευτεί...

 

Η συγγραφέας

Η Κατερίνα Νικολάου γεννήθηκε στην Κύπρο, σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος, λειτουργός Τύπου, αρθρογράφος, σεναριογράφος, μεταφράστρια και κειμενογράφος σε ΜΜΕ, δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση