ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«undo» του Βάσου Νικολάου

Εκδόσεις Ευγνώμων

Δελτίο Τύπου

Οι Εκδόσεις Ευγνώμων και ο συγγραφέας Βάσος Νικολάου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «undo», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 στις 18:00 το απόγευμα στο Neo Plaza, στην Κοκκινοτριμιθιά.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Ανδρονίκη Λασηθιωτάκη, Επιμελήτρια ψηφιακής βιβλιοθήκης Read Library, μέλος Δ.Σ. ΚΣΠΝΒ, και ο Φάνης Μακρίδης, Δημοσιογράφος.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Άντρη Χαϊράλλα, Εκδότρια.

Είσοδος ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Το ξημέρωμα της τελευταίας Κυριακής του Οκτώβρη, ένας ερασιτέχνης ζωγράφος αποφασίζει να μείνει ξάγρυπνος μέχρι τη στιγμή που η ώρα θ’ αλλάξει σε χειμερινή. Τη στιγμή που αλλάζει τους δείκτες καταλαβαίνει ότι μπορεί να ελέγξει τον χρόνο. Να τον στρέψει, δηλαδή, όσο πίσω θέλει. Χωρίς να το πολυσκεφτεί αποφασίζει να γυρίσει τη ζωή του πίσω, σε ένα Undo δεκαετίας. Θα βρεθεί έτσι σ’ ένα αναπάντεχο πισωγύρισμα όπου τα πράματα δεν εξελίσσονται όπως τα υπολόγιζε, δίνοντάς του την ευκαιρία να αναθεωρήσει τον τρόπο με τον οποίο έβλεπε μέχρι σήμερα τη ζωή, την τέχνη, τον ίδιο του τον εαυτό. Μπορεί, άραγε, να επιστρέψει ξανά πίσω;

Δείτε περισσότερα εδώ.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Βάσος Νικολάου γεννήθηκε το 1984 στη Λευκωσία.

Μας συστήθηκε το 2021 με το πρώτο του έργο «Ο Λαθρεπιβάτης», τον τίτλο του οποίου συνέχισε να χρησιμοποιεί ως συγγραφικό ψευδώνυμο. Το 2022 προχώρησε στην έκδοση και του δεύτερου έργου του «Φλόγες σε σπίρτα». Συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο, να ασχολείται με διαφορετικά είδη γραφής, επανέρχεται με το “Undo”, το πρώτο του έργο γραμμένο σε τριτοπρόσωπη αφήγηση.

Στον λογαριασμό του στο Instagram @olathrepivatis ανεβάζει συχνά υλικό απ’ τη δουλειά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση

Κατά τη διάρκεια της παράστασης τα παιδιά εξερευνούν έννοιες όπως: η υπευθυνότητα, η προσωπική και η κοινωνική ελευθερία, ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΒΙΒΛΙΟ