ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βήμα σε 25 ποιητές και πεζογράφους από τον Δήμο Στροβόλου

Στην εκδήλωση «Read, Tell, Share» όπου παρουσίασαν αποσπάσματα έργων τους

ΚΥΠΕ

Συνολικά 25 ποιητές και πεζογράφοι από όλη την Κύπρο έλαβαν μέρος την Τρίτη, 13 Ιουλίου, στην εκδήλωση «Read, Tell, Share»
όπου παρουσίασαν αποσπάσματα έργων τους. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Στροβόλου και την ομάδα συγγραφέων «Διαβάσεις» και εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του νεοϊδρυθέντος Ομίλου Λογοτεχνίας, που συντονίζουν οι τρεις συγγραφείς των «Διαβάσεων», Κωνσταντία Σωτηρίου, Νάσια Διονυσίου και Χρίστος Τσιαήλης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Δήμαρχος Στροβόλου ανέφερε στον χαιρετισμό του ότι «γενικότερος στόχος του Ομίλου είναι η δημιουργία ενός πρόσφορου εδάφους, για τη γνωριμία του κάθε δημότη με τη λογοτεχνία, την τέχνη της συγγραφής και τους συγγραφείς μας». Πρόσθεσε, επίσης, ότι «η λογοτεχνία και η συγγραφή δεν θα πρέπει είναι προνόμιο και τέχνη των λίγων, αλλά μέσο έκφρασης όλων».

Η εκδήλωση είχε παράλληλα και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς οι συγγραφείς πρόσφεραν αντίτυπα των βιβλίων τους για στήριξη της δράσης του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Ο Δήμος Στροβόλου εκφράζει τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά του προς όλους τους συμμετέχοντες λογοτέχνες, καθώς και στην ομάδα συγγραφέων «Διαβάσεις» για τον γενικότερο συντονισμός της εκδήλωσης.

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση