ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Affordable Therapy»: Η πρώτη ατομική έκθεση του καλλιτέχνη Γιώργου Γεωργίου

Η The O Gallery παρουσιάζει τα έργα του εικαστικού τη Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η The O Gallery παρουσιάζει τη Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:00 τη πρώτη ατομική έκθεση του καλλιτέχνη Γιώργου Γεωργίου με τίτλο «Affordable Therapy». Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 21 Οκτωβρίου 2022.

Ακολουθούν κάποια λόγια που οδικός ο καλλιτέχνης αναφέρει σχετικά με τη δουλειά του:

Στη ζωγραφική διαδικασία εξιστορώ προσωπικά αρνητικά βιώματα προκειμένου να τα επαναφέρω και στη συνέχεια να τα ακυρώσω. Λειτουργώ με τρόπο καυστικό και μια σαρκαστική διάθεση δημιουργώντας αλληγορικός αφηγήσεις που μου επιτρέπουν να τα αποδεχτώ. Θεωρώ την όλη διαδικασία ως ένα είδος προσωπικού ημερολογίου φτιαγμένο με εικόνες και αντικείμενα έτσι ώστε να μπορώ να το δημοσιοποιήσω και να εκθέσω τον εαυτό μου σε ένα ευρύτερο κοινό.

Γίνομαι σκηνοθέτης και εξιστορω τη δίκη μου παρωδία με πρωταγωνιστές αντικείμενα , εικόνες/ σύμβολα ανάμεσα του περιστασιακά και τη δίκη μου εικόνα ισάξια με εκείνη ενός τσιγάρου, ενός κάκτου η της λεκάνης της τουαλέτας.

Η παράθεση των ζωγραφικών έργων σε χαρτί λειτουργούν σαν σελίδες ημερολογίου, έτσι ώστε ο θεατής να τα διαβάζει με τη σειρά που επιθυμεί, να τα ερμηνεύσει με τον δικό του τρόπο και να φτιάξει τις δικές του αφηγήσεις. Στο χώρο μαζί με τα ζωγραφικά συνύπαρχουν μεταμορφωμένα αντικείμενα.


Περισσότερες Πληροφορίες

Πότε/Πού: The O Gallery, τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν τη Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:00 και η έκθεση θα διαρκέσει μέχρ τις 21 Οκτωβρίου. Ωράριο:Τετάρτη με Σάββατο : 10:00-13:00 & 16:00-19:00 & Κυριακή: 15:00-19:00. Ιωάννου Γλαδστονος 11, Νικολαίδης ONE, κατάστημα 3, 6023 Λαρνακα

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 00357 99 659202, info@the-ogallery.com, www.the-ogallery.com 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση

Το Κέντρο ΣύγχρονηςΤέχνης ΔΙΑΤΟΠΟΣ παρουσιάζει τη νέα εικαστική πρόταση της Ευδοκίας Κύρκου
Kathimerini.com.cy
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
Ο ζωγράφος και συγγραφέας Ανδρέας Καραγιάν μιλάει στην «Κ» με αφορμή την αναδρομική έκθεση για το έργο του στη Λεμεσό
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ