ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έκθεση Φωτογραφίας GuruShots

To Kέντρο Φωτογραφίας 6x6 φιλοξενεί στην Κύπρο έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνει η διεθνής φωτογραφική πλατφόρμα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

To Kέντρο Φωτογραφίας 6x6 φιλοξενεί στην Κύπρο έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνει η διεθνής φωτογραφική πλατφόρμα GuruShots, στις 6 Μαΐου 2022.

Πρόκειται για μια δημοφιλή φωτογραφική πλατφόρμα με εκατομμύρια ακόλουθους ανά το παγκόσμιο, η οποία διοργανώνει φωτογραφικά "challenges" και αναδεικνύει φωτογράφους και το έργο τους μέσα από ένα οργανωμένο σύστημα διαδικτυακής ψηφοφορίας.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα παρουσιαστούν δύο εκθέσεις -με τίτλο «Η Ομορφιά της Γης» και «Δημιουργική Σύνθεση», που θα τρέχουν παράλληλα τόσο σε μορφή έντυπων φωτογραφιών όσο και σε ψηφιακή μορφή, μέσα από οθόνες.

Οι φωτογραφίες που θα παρουσιαστούν στην κατηγορία «Η Ομορφιά της Γης» αναδείχθηκαν μέσα από 86 εκατομμύρια ψήφους παγκοσμίως, και σε αυτή διαγωνίστηκαν 86 χιλιάδες φωτογραφίες από 42 χώρες. Θα παρουσιαστούν φωτογραφίες από 835 μέλη της πλατφόρμας - 38 εκ των οποίων σε έντυπη μορφή.

Περισσότερες Πληροφορίες

Πότε/Πού: Τα εγκαίνια της διπλής αυτής έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 6 Μαΐου, στι 19:00, ενώ η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Κυριακή, 8 Μαΐου.

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 25354810, Facebook | Instagram: 6x6 Centre for Photography

 

Είσοδος ελεύθερη

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση