ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

'Εκθεση τέχνης και δημοπρασία από τον Ερυθρό Σταυρό

Επίκεντρο έμπνευσης και δημιουργίας στα συγκεκριμένα έργα είναι το αυγό με τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου

ΚΥΠΕ

Η Τράπεζα Κύπρου βρίσκεται δίπλα στον Ερυθρό Σταυρό, στο πλαίσιο της διοργάνωσης μιας ξεχωριστής έκθεσης τέχνης και δημοπρασίας.

Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι με 100 συμμετοχές και κάτω από τον τίτλο «Life», καλλιτέχνες από Κύπρο και Ελλάδα παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους στη Λεβέντειο Πινακοθήκη, με στόχο την ενίσχυση του προγράμματος Κοινωνικής Πρόνοιας του Κλάδου Λευκωσίας.

Επίκεντρο έμπνευσης και δημιουργίας στα συγκεκριμένα έργα είναι το αυγό, μια εύστοχη επιλογή εκ μέρους των διοργανωτών, αφού το σχήμα του συμβολίζει το ξεκίνημα και την εξέλιξη της ζωής.

Την έκθεση φιλοξενεί η Λεβέντειος Πινακοθήκη, στην Αίθουσα Προσωρινών Εκθέσεων και είναι ανοιχτή στο κοινό έως την 1η Νοεμβρίου. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν προσφορά για την αγορά του έργου της επιλογής τους, ώστε να το αποκτήσουν.

Προσφορά μπορεί να κάνει το κοινό και διαδικτυακά, μέχρι τις 18 Οκτωβρίου 2020, αφού όλα τα έργα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της έκθεσης Τέχνης και Δημοπρασίας “Life”, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.redcrosslife.com.cy.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του κοινού, τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας για περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας της COVID-19 όπως ανακοινώθηκαν από το αρμόδιο Υπουργείο, ενώ ο μέγιστος αριθμός ατόμων στον χώρο της έκθεσης είναι τα 50 άτομα. Επίσης, η χρήση μάσκας κατά την επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο είναι υποχρεωτική.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση