ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:56
 

Η γκαλερί Μορφή παρουσιάζει την έκθεση του Κωστή Γωργίου

Ένας από τους πλέον καταξιωμένους διεθνώς Έλληνες εικαστικούς της σύγχρονης γενιάς

Newsroom K

Κωστής Γεωργίου: Ζωγραφική - Γλυπτική

Η γκαλερί Μορφή στη Λεμεσό παρουσιάζει την τελευταία δουλειά του Κωστή Γεωργίου.

Ο Κωστής Γεωργίου είναι από τους πλέον καταξιωμένους διεθνώς Έλληνες εικαστικούς της σύγχρονης γενιάς. Η ταυτότητα και το ύφος του είναι γνωστά και αδιαμφισβήτητα. Η ποιότητα της δουλειάς του εξαιρετική. Ανεξάντλητος δημιουργός, ακούραστος εργάτης της τέχνης. Η νέα του δουλειά, άλλη μια έκπληξη.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1956. Είναι πτυχιούχος της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών με δάσκαλους τον Μυταρά και Κοκκινίδη, καθώς και του Royal College of Fine Arts στο Λονδίνο με δάσκαλο τον Peter de Francia . Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 90 ατομικές εκθέσεις και συμμετείχε σε περισσότερες από 300 ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής και γλυπτικής σε παγκόσμια κλίμακα.

Ο Κωστής επιστρέφει με δυναμική δουλειά στην γκαλερί Μορφή, με την οποία συνεργάζεται και η οποία τον εκπροσωπεί περισσότερο από μία εικοσαετία στην Λεμεσό.

 

 

 

Πληροφορίες

Πότε/Πού: Γκαλερί Μορφή ,η έκθεση θα διαρκέσει απο την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020. Τρίτη - Παρασκευή 10:00-12:45 & 16:00-18:30 και Σάββατο 10:00-13:00. Άγκυρας 84, Λεμεσός 

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 25378733, morfi@morfi.org

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση

X