ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

#lovecyprusart - Μια Έκθεση με Πολλαπλά Μηνύματα

Η Alpha C.K. Art Gallery και η Jo&Tim ενώνουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις

Newsroom K

Η Alpha C.K. Art Gallery και η Jo&Tim ενώνουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις και παρουσιάζουν μία αξιοσημείωτη έκθεση που συνδυάζει τις εικαστικές τέχνες με τη διακόσμηση χώρου. Η κοινή τους αγάπη και για τις τέχνες και για προς τους Κύπριους καλλιτέχνες, σχεδιαστές και δημιουργούς, έμπνευσε την οργάνωση αυτής της παρουσίασης που δίνει και πολλαπλά μηνύματα.

Μέσω της πρωτοβουλίας αυτής, οι συν διοργανωτές αφενός εξωτερικεύουν την εκτίμηση τους για τους Κύπριους δημιουργούς, προβάλλοντας το ταλέντο τους από μία διαφορετική οπτική γωνία. Αφετέρου, επισημαίνουν τη σημασία της έννοιας, της ομαδικότητας, αλληλεγγύης και θετικότητας. Σε κάθε εποχή και κοινωνία οι πολιτιστικές δράσεις είναι ιδιαίτερη σημαντικές και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Συνοψίζουν τα μηνύματα αυτά μέσω του hashtag #lovecyprusart, με την προσδοκία ότι αυτό θα αγκαλιαστεί και θα κρατηθεί ενεργό από όλους μας.

Η έκθεση παρουσιάζει ειδικά επιμελημένα έργα ζωγραφικής και γλυπτικής, σε συνδυασμό με διαλεκτά χειροποίητα έπιπλα υψηλής ποιότητας από Κύπριους δημιουργούς και σχεδιαστές. Ο συνδυασμός και ταυτόχρονή παρουσιάσει μαζί στον ίδιο χώρο δίνει στον θεατή μια ολοκληρωμένη οπτική του σύγχρονου οικιστικού ή επαγγελματικού χώρου η οποία δημιουργία μια διάθεση και αισθητική προσωπική, μοναδική και διαχρονική.

Περισσότερες Πληροφορίες 

Πότε/Πού: Alpha C.K. Art Gallery, από την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου μέχρι το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, 10:00 π.μ. με 1:00 μ.μ. και 5:00 μ.μ. με 8:00 μ.μ.Μακαρίου & Παπανικολή 3 (περιοχή Χίλτον), Λευκωσία

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 22751325 & 99359900

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση