ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Please breathe in before free falling»: Η ατομική έκθεση της Ανθής Πάφιου

Η Marginalia Gallery παρουσιάζει το αποτέλεσμα μιας εικαστικής έρευνας που χωρίζεται σε δυο ενότητες

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Marginalia Gallery είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει την ατομική έκθεση της Ανθής Πάφιου με τίτλο Please breathe in before free falling,το αποτέλεσμα μιας εικαστικής έρευνας που χωρίζεται σε δυο ενότητες. Η έκθεση παρουσιάζει τα νέα έργα από τα τελευταία δυο χρόνια και σηματοδοτεί την επιστροφή της καλλιτέχνη στην δημιουργία δυναμικών εικόνων και τον αφηρημένο συμβολισμό.

Τα έργα στην έκθεση εξετάζουν την αίσθηση των διαφορετικών συνεχώς μεταβαλλόμενων πραγματικοτήτων που συνδυάζονται με έντονες, δυναμικές ψυχολογικές καταστάσεις. Τα έργα βρίσκουν την λεπτή γραμμή μεταξύ χάους και τάξης θέτοντας έτσι ερωτήματα για το πως ο ενσυνείδητος τρόπος της ζωγραφικής προσφέρει υποσυνείδητες δυνατότητες για την δημιουργία νοήματος .

Επιμέλεια: Ευαγόρια Δαπόλα

Περισσότερες Πληροφορίες

Πότε/Πού: Marginalia Gallery, τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη στις 18:00 και η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Απριλίου 2022. ‘Ωρες λειτουργίας : Tρίτη – Παρασκευή 10:00-12:30 & 17:00 – 20.00 & Σάββατο 10:30 – 13:00. Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 15 Δ, Ε, 2059 Στρόβολος, Λευκωσία

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 99657080

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση