ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πραγματοποιήθηκε η έκθεση «λefkart V» (Εικόνες)

Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου η ετήσια έκθεση «λefkart V» - με το πρόγραμμα «Το Λευκαρίτικο Κέντημα-Πηγή Έμπνευσης», το οποίο παρακολούθησαν πάνω από 30 καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης και συμμετείχαν δεκατρία σχολεία από διάφορες Επαρχίες.

Να σημειωθεί ότι η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Την περασμένη Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια έκθεση “λefkart V”, με την ολοκλήρωση του προγράμματος "Το Λευκαρίτικο Κέντημα-Πηγή Έμπνευσης", μια συνδιοργάνωση του Ίδρυματος Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους και των Αρχείων Λάρνακας - Φοίβος Σταυρίδη.

Το εν λόγω πρόγραμμα παρακολούθησαν πάνω 30 καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης και συμμετείχαν σε αυτό δεκατρία σχολεία από τις επαρχίες Λάρνακας, Αμμοχώστου και Λευκωσίας.

Η έκθεση του προγράμματος αφορά τις δημιουργίες και έργα των μαθητών έπειτα από τη συμμετοχή τους στα σεμινάρια και τα εργαστήρια του προγράμματος για την ιστορική εξέλιξη, την τεχνική κατασκευής και τη δυνατότητα χρήσης των στοιχείων του λευκαρίτικου κεντήματος στις εφαρμοσμένες τέχνες.

Το δημιουργικό σκεπτικό της έκθεσης βασίζεται στην προώθηση, διάδοση του Λευκαρίτικου Κεντήματος σαν σημείο αναφορά και έμπνευσης για τη δημιουργία των έργων των μαθητών.

 

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι τις 15 Μαρτίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση

Το Κέντρο ΣύγχρονηςΤέχνης ΔΙΑΤΟΠΟΣ παρουσιάζει τη νέα εικαστική πρόταση της Ευδοκίας Κύρκου
Kathimerini.com.cy
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
Ο ζωγράφος και συγγραφέας Ανδρέας Καραγιάν μιλάει στην «Κ» με αφορμή την αναδρομική έκθεση για το έργο του στη Λεμεσό
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ