ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρόγραμμα Φιλοξενίας για Παραστατικές και Ζωντανές Τέχνες

Το NiMAC ξεκινά τον Απρίλιο 2021 το πρώτο Πρόγραμμα Φιλοξενίας στο Θέατρο Πόλης ΟΠΑΠ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το NiMAC [Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λευκωσίας, Συνεργασία: Ίδρυμα Πιερίδη] ξεκινά τον Απρίλιο 2021 το πρώτο Πρόγραμμα Φιλοξενίας στο Θέατρο Πόλης ΟΠΑΠ που αφορά στις παραστατικές και ζωντανές τέ-χνες. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει επτά καλλιτέχνες και καλλιτεχνικές ομάδες των οποίων οι αιτήσεις επι-λέγηκαν μέσα από τη διαδικασία του ανοικτού καλέσματος που ανακοινώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Οι προτάσεις που θα παρουσιαστούν στον χώρο του Θεάτρου Πόλης ΟΠΑΠ αφορούν καλλιτεχνική έρευνα, καθώς και παρουσιάσεις κατά την περίοδο Απριλίου – Νοεμβρίου 2021.

Στόχος του προγράμματος φιλοξενίας είναι τόσο η σύνδεση της πόλης με το κοινό όσο και η προβολή σε αυ-τό νέων αλλά και γνωστών καλλιτεχνών και καλλιτεχνικών ομάδων από τον χώρο των παραστατικών και ζω-ντανών τεχνών. Το πρόγραμμα φιλοξενίας επικεντρώνεται στην υποστήριξη των συμμετεχόντων κατά την περίοδο διεξαγωγής της έρευνας των επιλεγμένων πρότζεκτ.

Ως μέρος του προγράμματος, οι υποψήφιοι που έχουν επιλεγεί καλούνται να διοργανώσουν και να παρουσιά-σουν δημόσιες εκδηλώσεις, οι οποίες θα ανακοινώνονται σταδιακά.

Επιλεγμένα πρότζεκτ:
enacttheatre: Ερευνα γύρω από την Ανθολογία Spoon River του Έντγκαρ Λη Μάστερς | Ομάδα Γιασεμίν: Double Act (Διπλή πράξη) | Γεωργία Ανδρέου: Σκέψεις | Physical Plastic theatre project – Γιάννης Χριστο-φίδης και Kestrel Leah: Touch(ed | Ανδρέας Κέντης & Claudia Bruno: Just a Bottle? | Κυριακή Κώστα: Head and Hand – Foun[d]ain | Santa Semeli and the Monks: Έρευνα για μουσικές παρουσιάσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Δάντης στην Κόλαση, με τη μορφή του Βιργιλίου να αχνοφαίνεται στα αριστερά, όπως τους οραματίστηκε ο Ντομένικο Παλαντίνο

Η «Θεία Κωμωδία» σήμερα

Επτακόσια χρόνια από τον θάνατό του, ο Δάντης τιμάται με μια σύγχρονη εικαστική έκθεση στο Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο
Kathimerini.gr
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ