ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σωτήρες – Live at the Library (video)

Ζωντανή ηχογράφηση με τραγούδια από τον πρώτο δίσκο του σχήματος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τους Σωτήρες παρουσιάζει η Λουβάνα Δίσκοι στο τρίτο επεισόδιο της σειράς Live at the Library, μετά την επιτυχία των επεισοδίων με τους J.Kriste, Master of Disguise (2014) και Amalgmation Choir (2016).

Πρόκειται για μια ζωντανή ηχογράφηση, που λαμβάνει χώρα στην Κυπριακή Βιβλιοθήκη και περιλαμβάνει τέσσερα τραγούδια, τα τρία παρμένα από τον πρώτο, δίσκο τους (Κοστίζει, Τελώνια, Λυπημένη Νύφη), ο οποίος κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο με τη Λουβάνα Δίσκοι. Περιλαμβάνει επίσης ένα καινούριο κομμάτι (“Πατημασιές”) το οποίο έχει ακουστεί μέχρι τώρα μόνο στις ζωντανές εμφανίσεις του σχήματος.

Ο δίσκος έχει παρουσιαστεί ζωντανά σε Ελλάδα και Κύπρο και έχει συγκεντρώσει τις καλύτερες κριτικές, καθώς διαδικτυακά περιοδικά τον σγκαταλέγουν ανάμέσα στους καλύτερους ελληνικούς δίσκους του 2016.

Οι Σωτήρες

Το σχήμα αποτελείται από τους: Φώτη Σιώτα (βιολί, φωνή), Κώστα Παντέλη (ηλεκτρική κιθάρα), Λευτέρη Μουμτζή (μπάσο, φωνητικά) και Βασίλη Μπαχαρίδη (τύμπανα).

Τη ζωντανή ηχογράφηση και την όλη παραγωγή επιμελήθηκε ο Αντρέας Τραχωνίτης, ενώ οι μίξεις έγιναν από τον ίδιο και τη Μικαέλα Τσαγγάρη στο studio eleven63 στη Λευκωσία. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Μιχάλης Καλοπαίδης και η εταιρία Zedem Media. Το mastering έγινε από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο στο Sweetspot Productions στην Αθήνα.

Τα βίντεο κυκλοφορούν στο κανάλι YouTube της Λουβάνα Δίσκοι, ενώ σύντομα αναμένεται να διατεθούν τα τραγούδια σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες (iTunes, Amazon, Spotify κλπ).

Mπορείτε να δείτε τα βίντεο εδώ:

Περισσότερες πληροφορίες για τους Σωτήρες στην ιστοσελίδα:

http://www.louvana.com.cy/kallitexnes/sotires.html


Info/Bookings: info@louvana.com.cy

 

 

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση

Το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών ΜΙΤΟΣ παρουσιάζει την επερχόμενη δράση του καλλιτεχνικού προγράμματος φιλοξενίας ...
Kathimerini.com.cy
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ
Μια Κυριακάτικη, απογευματινή βόλτα, σε όμορφες πλατείες της Πάφου, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει συναυλίες ...
Kathimerini.com.cy
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ