ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εντ Σίραν: Δεύτερο άλμπουμ μέσα στο 2023

Πρόκειται για το «Autumn Variations» που θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου

Kathimerini.gr

Ο Εντ Σίραν (Ed Sheeran) ανακοίνωσε ότι σύντομα στον κατάλογό του θα προσθέσει το δεύτερο νέο άλμπουμ του, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2023. Το δεύτερο σε έξι μήνες, στην πραγματικότητα, καθώς επί της ουσίας θα είναι το έβδομο της καριέρας του. Πρόκειται για το «Autumn Variations», που θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου.

Όπως και το «Subtract», που κυκλοφόρησε στις 5 Μαΐου, και σε αυτή την παραγωγή συνέβαλε ο Ααρον Ντέσνερ, ο κιθαρίστας των National, ο οποίος έχει συνεργαστεί επίσης με την Τέιλορ Σουίφτ και την Γκρέισι Εϊμπραμς.

«Το περασμένο φθινόπωρο ανακάλυψα ότι οι φίλοι μου κι εγώ περνούσαμε τόσες πολλές αλλαγές στη ζωή μας. Μετά τη ζέστη του καλοκαιριού, τα πάντα είτε ηρέμησαν, σταθεροποιήθηκαν, διαλύθηκαν, έφτασαν στην κορυφή, ή κατέρρευσαν», είπε ο Σίραν σε δήλωσή του.

«Όταν περνούσα μια δύσκολη περίοδο στις αρχές του περασμένου έτους, το να γράφω τραγούδια με βοήθησε να καταλάβω τα συναισθήματά μου και να συμφιλιωθώ με αυτό που συνέβαινε», συνέχισε, «και όταν έμαθα για τις διαφορετικές καταστάσεις των φίλων μου, έγραψα τραγούδια, άλλα από τη δική τους οπτική γωνία, για να καταγράψω πώς βλέπαμε τον κόσμο εκείνη την εποχή. Υπήρχαν πολλοί έρωτες και νέες φιλίες ανάμεσα σε θλίψη, κατάθλιψη, μοναξιά και σύγχυση.

»Ο μπαμπάς και ο αδερφός μου μού είπαν για έναν συνθέτη που λεγόταν Ελγκαρ, ο οποίος συνέθεσε το “Enigma Variations”, όπου καθεμία από τις 14 συνθέσεις αφορούσε έναν διαφορετικό φίλο του. Αυτό με ενέπνευσε να κάνω αυτό το άλμπουμ. Οταν ηχογράφησα το “Subtract” με τον Ααρον Ντέσνερ, κάναμε “κλικ” αμέσως. Γράφαμε και ηχογραφούσαμε ασταμάτητα και αυτό το άλμπουμ γεννήθηκε από αυτή τη συνεργασία. Αισθάνομαι ότι έχει αιχμαλωτίσει το συναίσθημα του φθινοπώρου τόσο υπέροχα στα sonics του και ελπίζω να το αγαπήσουν όλοι όσο εγώ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση

Το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών ΜΙΤΟΣ παρουσιάζει την επερχόμενη δράση του καλλιτεχνικού προγράμματος φιλοξενίας ...
Kathimerini.com.cy
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ
Μια Κυριακάτικη, απογευματινή βόλτα, σε όμορφες πλατείες της Πάφου, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει συναυλίες ...
Kathimerini.com.cy
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ