ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επιστρέφει το 8ο Cyprus Jazz and World Music Showcase στο Ριάλτο

Έχοντας ως στόχο την ανάδειξη και προβολή των σημαντικότερων δημιουργών της Τζαζ και των Μουσικών Κόσμου στην Κύπρο

ΚΥΠΕ

Για 8η συνεχόμενη χρονιά το Cyprus Jazz and World Music Showcase επιστρέφει στο θέατρο Ριάλτο, στη Λεμεσό, την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Νοεμβρίου.

Η Πλατφόρμα διοργανώνεται από τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, το Κέντρο Μουσικής Πληροφόρησης και το Θέατρο Ριάλτο, έχοντας ως στόχο την ανάδειξη και προβολή των σημαντικότερων δημιουργών της Τζαζ και των Μουσικών Κόσμου στην Κύπρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στο 8ο Cyprus Jazz and World Music Showcase θα συμμετέχουν 10 συνολικά σχήματα τα οποία απαρτίζονται από περισσότερους από 40 μουσικούς. Τα οκτώ σχήματα θα παρουσιάσουν την καινούρια τους δουλειά στο θέατρο Ριάλτο ενώ τα δυο θα παρουσιαστούν στον αναβαθμισμένο και διαμορφωμένο χώρο του Art Studio 55, που βρίσκεται δίπλα από το θέατρο.

Όλες οι παραστάσεις στο θέατρο Ριάλτο ξεκινούν στις 19:30 και συγκεκριμένα, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, φιλοξενούνται τα σχήματα, The French Experience, Social Plexus, Ermis Michail – Electric World και Macumba.

Το Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, τη νέα τους δουλειά παρουσιάζουν τα σχήματα, Trio Rondine, Odysseas Toumazou Trio, Alexis Kasinos Quartet featuring Marios Charalambous και Eleonora Roussou – Hara.

Τέλος, στο γειτονικό Art Studio 55 (ώρα 22:00) θα φιλοξενηθούν το Trio Frisson και το Ναστάζιο Γκούμας Trio, την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθούν επίσης συναντήσεις με προσκεκλημένους από το εξωτερικό, παράλληλες δράσεις, workshops και jam sessions.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση