ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Eurovision φέτος παίρνει άλλη μορφή

Ο διαγωνισμός σε home edition κάθε Παρασκευή

Newsroom K

O φετινός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision μπορεί να ακυρώθηκε αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα απολαύσουμε τίποτα από τον θεσμό. Μιας και πλέον είμαστε σπίτι, η Eurovision διοργανώνει τα home concerts, με αγαπημένους τραγουδιστές από το παρελθόν και το παρό με το πρώτο επεισόδιο να έχει κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου. Ο κάθε ερμηνευτής θα τραγουδά από το σπίτι του δύο διασκευές τραγουδιών που ακούσαμε πρώτη φορά στη Eurovision.

Στο πρώτο επεισόδιο, ο Ryan O'Shaughnessy που εκπροσώπησε την Ιρλανδία το 2018 τραγούδησε με τον Rasmussen της Δανίας (επίσης του 2018), την Tamara Todevska της Βόρειας Μακεδονίας (του 2019) και τον Slavko Kalezic του Μαυροβουνίου (του 2017). Το δεύτερο επεισόδιο θα περιλαμβάνει τους Ισλανδούς Daði που θεωρούνταν φαβορί για τον φετινό διαγωνισμό, αλλά και την Jamala, τη νικήτρια του διαγωνισμού του 2016, που εκπροσωπούσε την Ουκρανία.

Τα επεισόδια θα κυκλοφορούν κάθε Παρασκευή στο YouTube μέχρι τις 15 Μαϊου.

Δείτε το πρώτο επεισόδιο.

 

 

 

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση

H Βασιλική Κυπραίου τοποθετείται εντός του ηχοτοπίου που ο Βαγγέλης Γέττος δημιουργεί με ετερόκλητα όργανα και εκλεκτικές ατμόσφαιρες σε μια αυλή της Λευκωσίας.

«De profundis» του Oscar Wilde

Ένα μουσικό θεατρικό αναλόγιο με την ηθοποιό Βασιλική Κυπραίου και τον μουσικό Βαγγέλη Γέττο
Newsroom K
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ