ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στη Λεμεσό το φεστιβάλ Cultural Crossroads από τη Διεθνή Ακαδημία Κλασσικής Μουσικής

Μια εβδομάδα εντατικών μαθημάτων και μουσικής εκπαίδευσης για βιολί, βιόλα, τσέλο και πιάνο

ΚΥΠΕ

Ένα εκπαιδευτικό φεστιβάλ αφιερωμένο στην κλασσική μουσική διοργανώνεται την εβδομάδα 9 με 16 Ιουλίου, στη Λεμεσό, από τη Διεθνή Ακαδημία Κλασσικής Μουσικής, με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού.

Πρόκειται για το Cultural Crossroads Festival, που σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στοχεύει να φέρει κοντά νέους και ενθουσιώδεις ανθρώπους που ενδιαφέρεται για την κλασσική μουσική και να διδαχθούν από αξιόλογους επαγγελματίες, με διεθνή καριέρα.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδα, θα διδάξουν διεθνούς φήμης καθηγητές της κλασσικής μουσικής και θα συμμετέχουν νέοι καλλιτέχνες απ΄ όλο τον κόσμο, με πάθος για να μάθουν τα μυστικά της κλασσικής μουσικής.

Συγκεκριμένα, προστίθεται, θα είναι μια εβδομάδα εντατικών μαθημάτων και μουσικής εκπαίδευσης για βιολί, βιόλα, τσέλο και πιάνο.

Η εκδήλωση θα αρχίσει με ένα κονσέρτο από τους επαγγελματίες εκπαιδευτές στη Λεμεσό, ενώ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα γίνουν μικρότερα κονσέρτα με τη συμμετοχή των εκπαιδευομένων. Η τελική εκδήλωση με τη λήξη των μαθημάτων, θα γίνει με ένα κονσέρτο στη Λεμεσό.

Ο ιδρυτής και διευθυντής του Cultural Crossroads Festival, Wolfgang Schröder δήλωσε ότι η όλη διοργάνωση προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες για σπουδαστές που ενδιαφέρονται να μελετήσουν την κλασσική μουσική, να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες και να αποκτήσουν υψηλού επιπέδου μουσικές γνώσεις στην Κύπρο.

Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 96301300 ή στη ιστοσελίδα www.culturalcrossroads.eu 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση