ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Υφυπουργείο Πολιτισμού

Νέα καθήκοντα για τον τραγουδιστή

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Υφυπουργείο Πολιτισμού αναλαμβάνει ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ». Σημειώνεται ότι το πιθανότερο είναι πως το υπουργικό συμβούλιο του Νίκου Χριστοδουλίδη θα ανακοινωθεί την Τρίτη το πρωί και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές και εκπλήξεις.  

Βιογραφικό

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1979. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική, η οποία ήταν η μεγάλη του αγάπη. Η ενασχόλησή του με αυτή έδινε ιδιαίτερο νόημα στη ζωή του, κι έτσι οι γονείς του αποφάσισαν να τον στείλουν στη Μουσική Ακαδημία του Λονδίνου, όπου απέκτησε πτυχίο πιάνου, κιθάρας και ανωτέρων θεωρητικών μαθημάτων. Με τις πολύ καλές σπουδές και με το ιδιαίτερο ταλέντο που τον διακρίνει επιστρέφει στην Κύπρο, όπου ασχολείται πλέον επαγγελματικά με τη μουσική και δίνει άλλο χρώμα στη νυχτερινή ζωή.

Το 1995 κυκλοφορεί ο δίσκος “Σενάριο”, ενώ δύο χρόνια αργότερα μπαίνει στο στούντιο ξανά και ηχογραφεί τον δίσκο με τίτλο “Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδά Δώρο Γεωργιάδη”, ο οποίος γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία στην Κύπρο. Το 1998 έρχεται ο δίσκος “Επαφή”. Και οι τρεις γίνονται πλατινένιοι και το κοινό αρχίζει να τον θαυμάζει και να τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα. Μάλιστα, το 1998 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εκπροσωπεί την Κύπρο στη Eurovision, με το τραγούδι “Γέννεσις”, δικής του σύνθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

Το Κέντρο ΣύγχρονηςΤέχνης ΔΙΑΤΟΠΟΣ παρουσιάζει τη νέα εικαστική πρόταση της Ευδοκίας Κύρκου
Kathimerini.com.cy
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
Από το 2020, που άλλαξε το status της Αγίας Σοφίας και της Μονής της Χώρας, ο διεθνής οργανισμός έχει αντιδράσει «εγγράφως», ...
Kathimerini.gr
 |  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ