ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Σταύρος Σταύρου εξελέγη μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του ASSITEJ International

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα στον χώρο του πολιτισμού παγκοσμίως

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Σταύρος Σταύρου, πρόεδρος του Δ.Σ. του ASSITEJ Κύπρου, εξελέγη την Παρασκευή 31 Μαΐου μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του ASSITEJ International, του Διεθνούς Οργανισμού Θεάτρου για Παιδιά και Νεαρά Άτομα. Ο κ. Σταύρου έλαβε 51 ψήφους, τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό ψήφων από όλους τους υποψήφιους, στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του 21ου Παγκόσμιου Συνεδρίου του Οργανισμού, στην Αβάνα της Κούβας. Δικαίωμα ψήφου είχαν όλα τα εθνικά κέντρα του ASSITEJ παγκοσμίως, καθώς και τα πέντε επαγγελματικά δίκτυα του Οργανισμού.

Στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του ASSITEJ International εξελέγησαν, επίσης, οι Seok-hong Kim (ASSITEJ Korea), Yannick Boudeau (ASSITEJ Belgium), Theis Irgens (ASSITEJ Norway), Julia Dina Hesse (ASSITEJ Germany), Paulo Merisio (ASSITEJ Brazil), Jon Dafydd-Kidd (ASSITEJ United Kingdom), Carole Umulinga Karemera (ASSITEJ Rwanda), Shoaib Iqbal (ASSITEJ Pakistan & ASSITEJ New Zealand), Lalu Mokuku (ASSITEJ South Africa), Emilie Robert (ASSITEJ France), Gonzalo Moreno (ASSITEJ Spain) και Bebe de Soares (Young Dance Network).

Οι Sue Giles (ASSITEJ Australia) και Louis Valente (ASSITEJ Denmark) επανεξελέγησαν στις θέσεις της προέδρου και του γενικού γραμματέα του Οργανισμού αντίστοιχα.

 

Ο Σταύρος Σταύρου είναι πρόεδρος του Δ.Σ. ASSITEJ Κύπρου.

 

ASSITEJ Κύπρου

Στην Κύπρο ο ASSITEJ Κύπρου ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2021 και είναι επίσημο μέλος του Assitej International, του διεθνούς οργανισμού θεάτρου για παιδιά και νεαρά άτομα. Αριθμεί ήδη 235 τακτικά μέλη: θέατρα, θεατρικές ομάδες, άλλες ομάδες και φυσικά πρόσωπα που ασχολούνται επαγγελματικά με το θέατρο για παιδιά και νεαρά άτομα. Συνδεόμενα μέλη του Κέντρου μπορούν να γίνουν ομάδες και φυσικά πρόσωπα που ασχολούνται ερασιτεχνικά ή που αγαπούν το θέατρο για παιδιά και νεαρά άτομα, καθώς και έφηβοι ηλικίας 14 έως 18 ετών.

Ο ASSITEJ International ιδρύθηκε το 1965 και είναι ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα στον χώρο του πολιτισμού παγκοσμίως. Ο Σταύρος Σταύρου είναι ο πρώτος Κύπριος που εκλέγεται μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου στην ιστορία του Οργανισμού.

Περισσότερα για τον ASSITEJ Κύπρου ΕΔΩ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ASSITEJ  |  Κύπρος  |  Θέατρο  | 

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση