ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανοίγει τις κινηματογραφικές της αίθουσες η AMC Entertainment Holdings Inc

Όλες οι κινηματογραφικές αίθουσες της διεθνώς θα λειτουργήσουν ξανά τις επόμενες δύο έως τρεις εβδομάδες

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η AMC Entertainment Holdings Inc ανακοίνωσε ότι όλες οι κινηματογραφικές αίθουσες της διεθνώς θα λειτουργήσουν ξανά τις επόμενες δύο έως τρεις εβδομάδες, ενώ τα δύο τρίτα των αμερικανικών αιθουσών θα ξανανοίξουν αργότερα τον Αύγουστο.

Οι κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο έκλεισαν από τα μέσα Μαρτίου, όταν αρκετές χώρες επέβαλαν αυστηρά μέτρα καραντίνας για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

«Έχουμε ήδη ξεκινήσει εκ νέου σε περισσότερες από 130 αίθουσες σε όλες τις χώρες που εξυπηρετούμε στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από το ένα τρίτο των αιθουσών μας διεθνώς", δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Adam Aron.

Τα σχέδια της μεγαλύτερης αλυσίδας κινηματογράφου στον κόσμο γίνονται την ώρα που τα στούντιο ασκούν πιέσεις προκειμένου να κάνουν τις ταινίες τους διαθέσιμες στα σπίτια νωρίτερα από το τυπικό χρονοδιάγραμμα περίπου 90 ημερών από το ντεμπούτο των ταινιών στους κινηματογράφους.

Την περασμένη εβδομάδα, η AMC και η Comcast Corp της Universal Pictures συμφώνησαν σε μια σημαντική αλλαγή που θα επιτρέψει στις ταινίες των στούντιο να διατίθενται στο κοινό των ΗΠΑ στο σπίτι μετά από μόλις τρία Σαββατοκύριακα στους κινηματογράφους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση