ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επιστρέφει τον Αύγουστο το φεστιβάλ κινηματογράφου Κάρλοβι Βάρι

Το κόκκινο χαλί θα ξετυλιχθεί και πάλι για να υποδεχθεί τους αστέρες του συνεμά και οι οθόνες θα προβάλουν τις ταινίες που θα διαγωνιστούν

ΚΥΠΕ

Το ιστορικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου, που το 2020 λόγω της πανδημίας πήρε για πρώτη φορά διαδικτυακή μορφή, επιστρέφει τον Αύγουστο 2021 με φυσική παρουσία, στην έδρα, του το θέρετρο της Τσεχίας Κάρλοβι Βάρι.

Οπως μεταδίδει το Ρόιτερς, με την επιτάχυνση των εμβολιασμών και την επιβράδυνση των νέων μολύνσεων από κορωνοϊό στην Τσεχία, οι οργανωτές δήλωσαν ότι φέτος, 2`28 Αυγούστου, συγκεκριμένα, το κόκκινο χαλί θα ξετυλιχθεί και πάλι για να υποδεχθεί τους αστέρες του συνεμά και οι οθόνες θα προβάλουν τις ταινίες που θα διαγωνιστούν.

Το Φεστιβάλ ξεκίνησε το 1946 στην τότε Τσεχοσλοβακία και προσελκύει σημαντικές συμμετοχές, αλλά και κοινό. Θεωρείται ένα από τα τέσσερα μεγάλα φεστιβάλ κινηματογράφου της Ευρώπης, μαζί με τη Μόστρα της Βενετίας, το φεστιβάλ των Καννών και το φεστιβάλ Βερολίνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση

«Γενικά νομίζω όλοι αγαπήσαμε τον Ανδοκίδη, ειδικά οι animators που εδώ και μήνες επιμελούνται την κάθε του κίνηση, το κάθε του βλέμμα» λένε οι σκηνοθέτες Αλεξία Roider και ο Μιχάλης Καλοπαίδης

Ένα κυπριακό animation στις ΗΠΑ

Η ανακάλυψη της ερυθρόμορφης τεχνικής από τον Ανδοκίδη από τη Zedem Media στο Museum of Fine Arts της Βοστώνης
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΣΙΝΕΜΑ