ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η «Παύση» της Τώνιας Μισιαλή στο θερινό Κωνστάντια

Κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό της Πρωτεύουσας εδώ και είκοσι τέσσερα χρόνια, ο Μαραθώνιος Θερινών Προβολών αναβιώνει

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό της Πρωτεύουσας εδώ και είκοσι τέσσερα χρόνια, ο Μαραθώνιος Θερινών Προβολών αναβιώνει το θερινό σινεμά «Κωνστάντια», έναν από τους ωραιότερους παλιούς κινηματογράφους της πρωτεύουσας, παραμένοντας ένας από σημαντικότερους κινηματογραφικούς θεσμούς του Κράτους, τόσο όσον αφορά στην κινηματογραφική παιδεία όσο και στην αναβάθμιση της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν ταινίες Κυπριακής και Ελληνικής παραγωγής, όπως η ιστορική και δραματική Ελληνική ταινία για την καταστροφή της Σμύρνης σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη Σμύρνη μου Aγαπημένη/ Smyrna σε σενάριο Μιμής Ντενίση, Μάρτιν Σέρμαν και οι κυπριακής παραγωγής ταινίες Παύση/ Pause σε σκηνοθεσία Τώνιας Μισιαλή και σενάριο Τώνιας Μισιαλή και Άννας Φωτιάδου (Βραβείο FIPRESCI Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2018, 3 Υποψηφιότητες στα Βραβεία Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου) και Πολίτης Τρίτης Ηλικίας/ Senior Citizen (Βραβείο Κοινού Cyrpus Film days 2020, Διαγωνιστικό Τμήμα Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης 2020), σε σενάριο και σκηνοθεσία Μαρίνου Κατρίκκη.

Λίγα λόγια για τη ταινία

Παγιδευμένη στη δυστυχία ενός καταπιεστικού γάμου, η Ελπίδα βρίσκεται μπροστά σε μια τεράστια βιολογική και ψυχολογική αλλαγή. Η μονότονη ζωή της διαταράσσεται όταν στην αντίληψή της πραγματικότητα και φαντασία αρχίζουν να συγχέονται, φέρνοντάς την ξανά αντιμέτωπη με το σώμα της, τις επιθυμίες της, τον χρόνο. Μπορεί μια παύση να αποτελέσει μια νέα αρχή;

Ένα κοινωνικό δράμα για τις ανθρώπινες σχέσεις και την καθημερινότητα με εξισορροπητικές δόσεις χιούμορ. Μια ταινία για όλους τους ανθρώπους που μεγαλώνουν ανυπομονώντας να ζήσουν.

Πρωταγωνιστούν: Στέλλα Φυρογένη, Ανδρέας Βασιλείου, Πόπη Αβραάμ, Andrey Pilipenko

Σκηνοθεσία: Τώνια Μισιαλή

Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ πιο κάτω:

Περισσότερες Πληροφορίες

Πότε/Πού: Θερινός Κινηματογράφος Κωνστάντια, τη Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 στις 21:00. Σόλωνος Μιχαηλίδη 15, Λευκωσία

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 22348203, 22349085

Προπώληση: www.tickethour.com.cy 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση