ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:36
 

Μία ταινία για τη ζωή της Σελίν Ντιόν

Ποια θα την υποδυθεί στην ταινία «The Power of Love»;

Newsroom Κ/ ΑΜΠΕ

Βιογραφική ταινία για την Καναδή τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν με τίτλο «The Power of Love» (Η Δύναμη της Αγάπης) ετοιμάζεται από τη γαλλική κινηματογραφική εταιρεία Gaumont Film Company.

Η δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας έχει εγκρίνει το πρότζεκτ προϋπολογισμού 23 εκατ. δολαρίων και έχει δώσει την άδεια για να ακουστούν κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, όπως «All by myself», «My Heart Will Go On» και «I'm Alive».

Την ταινία θα σκηνοθετήσει η Βαλερί Λεμερσί, η οποία επίσης θα υποδυθεί την Σελίν Ντιόν.

 

Το «Power of Love» παρακολουθεί τη ζωή της τραγουδίστριας από τη γέννησή της και τη λιτή ανατροφή της στο Κεμπέκ τη δεκαετία του 1960 μέχρι την εντυπωσιακή κατάκτηση της φήμης την εποχή που ήταν έφηβη και τις σχέσεις της με τον μάνατζερ και σύζυγό της, Ρενέ Ανζελίλ και την οικογένειά της.

Ο Σεσίλ Γκαζέ της Gaumont δήλωσε ότι η ταινία θα είναι «στο πνεύμα των "Rocket Man" και "Bohemian Rhapsody", αλλά σε αντίθεση με τις ταινίες αυτές, την παραγωγή και διανομή των οποίων ανέλαβαν κινηματογραφικά στούντιο, το "Power of Love" θα είναι πιθανή εισπρακτική επιτυχία, στην οποία θα έχουν πρόσβαση ανεξάρτητοι διανομείς εισπρακτική επιτυχία, στην οποία θα έχουν πρόσβαση ανεξάρτητοι διανομείς».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση

X