ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών»: Η οσκαρική τριλογία ξανά στους κινηματογράφους

Το μεγάλο κινηματογραφικό πρότζεκτ - και μια από τις πιο ακριβές παραγωγές των τελευταίων χρόνων - παρουσιάζεται τώρα στην αίθουσα Vmax Sphera, σε ήχο Dolby Atmos και εικόνα 4K

Kathimerini.gr

O «Αρχοντας των Δαχτυλιδιών», η οσκαρική κινηματογραφική τριλογία από τις αρχές του 2000 σε σκηνοθεσία Πίτερ Τζάκσον, έρχεται ξανά στις αίθουσες των Village Cinemas.

Η επανακυκλοφορία της τριλογίας 20 χρόνια μετά το πρώτο φιλμ, είναι μέρος μιας νέας πρωτοβουλίας της αλυσίδας πολυκινηματογράφων με το όνομα «Epic Movie Nights». Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδικές προβολές αγαπημένων τους ταινιών σε extended εκδοχές. 

Το μεγάλο κινηματογραφικό πρότζεκτ του Τζάκσον – και μια από τις πιο ακριβές παραγωγές των τελευταίων χρόνων – που βασίζεται στα ομότιτλα βιβλία του Βρετανού συγγραφέα Τζ. Ρ.Ρ. Τόλκιν, γνώρισε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία (2,9 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως) ενώ κέρδισε συνολικά 17 Οσκαρ. 

Τώρα, θα παρουσιαστεί στην αίθουσα Vmax Sphera στο The Mall Athens, σε ήχο Dolby Atmos και εικόνα 4K. 

Συγκεκριμένα, η πρώτη ταινία «Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού» (2001) θα προβάλλεται από τις 6 έως τις 12 Απριλίου. Το δεύτερο μέρος «Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών: Οι Δύο Πύργοι» (2002) από τις 13 έως τις 19 Απριλίου και η τρίτη ταινία «Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Επιστροφή του Βασιλιά» (2003), από τις 27 Απριλίου έως τις 3 Μάϊου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση