ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ολοκληρώθηκε το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάφου (PIFF)

Που πραγματοποιήθηκε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, με ένα πλούσιο πρόγραμμα υπαίθριων προβολών

ΚΥΠΕ

Oλοκληρώθηκε την Κυριακή το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάφου (PIFF) που πραγματοποιήθηκε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, με ένα πλούσιο πρόγραμμα υπαίθριων προβολών, στον κήπο του πολιτιστικού χώρου Τεχνόπολις 20 στην Πάφο.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου ξεκίνησε την Παρασκευή, 24 Ιουνίου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το φετινό πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλάμβανε 30 ταινίες μικρού μήκους, μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ, που ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο για να βρεθούν στην Πάφο, όπως από την Ελλάδα, Ισπανία, Κένυα, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Κροατία, Ρωσία, Αίγυπτο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουγκάντα, Λίβανο, Ιράν, Βέλγιο, Σερβία, Κίνα, Μαλαισία.

Το κοινό όπως και κάθε χρονιά ψήφισε τις καλύτερες ταινίες της κάθε βραδιάς με το Βραβείο Κοινού. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το PIFF υποστηρίζει ανεξάρτητες ταινίες μικρού μήκους και στοχεύει στη διερεύνηση, την προώθηση και την ανάπτυξη της τέχνης των ανεξάρτητων κινηματογραφικών παραγωγών. Οι ταινίες θα προβληθούν στην πρωτότυπη γλώσσα με αγγλικούς υπότιτλους, ενώ η είσοδος ήταν ελεύθερη. Διοργανωτές ήταν οι Νικόλας Ιορδάνου και Σύλβια Νικολαΐδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση