ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το διεθνές φεστιβάλ ταινιών animation μικρού μήκους άνοιξε αυλαία στην Πάφο

Στα πλαίσια του προγράμματος της επίσημης επιλογής του φεστιβάλ, θα παρουσιαστούν συνολικά 54 ταινίες από 31 χώρες

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Το διεθνές φεστιβάλ ταινιών animation μικρού μήκους ‘The Animattikon Project’, μια παραγωγή του Κέντρου Τεχνών Κίμωνος, άνοιξε την αυλαία του για δεύτερη χρονιά , με μια σειρά από προβολές και εργαστήρια σε διάφορους χώρους στην Πάφο. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στα πλαίσια του προγράμματος της επίσημης επιλογής του φεστιβάλ, θα παρουσιαστούν συνολικά 54 ταινίες από 31 χώρες.

Το πλούσιο πρόγραμμα του Animattikon Project 2018, θα περιλαμβάνει παρουσίαση της Zedem Animations με φιλοξενούμενο τον Michael Kalopedis, στο Τεχνόπολις 20, το απόγευμα σήμερα  στις 6:30μμ. O κ.  Kalopedis  θα μιλήσει για το στούντιο και το πώς αυτό ξεκίνησε και μεγάλωσε στην πορεία, καθώς και για τα πολύ ενδιαφέροντα πρότζεκτ τα οποία η Zedem ετοιμάζει τώρα.

Ακολούθως στις 8μμ απόψε  θα ακολουθήσει προβολή του τρίτου μέρους των ταινιών της επίσημης επιλογής του Animattikon Project για το 2018.

Προηγήθηκαν επίσης  από τις 28 Οκτωβρίου , βραδιές προβολών των ταινιών της επίσημης επιλογής για το 2018, στο Κέντρο Τεχνών Κιμωνος, και στον ANANAs 8BitCoffee.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση

X