ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει και τον Φεβρουάριο στην Κύπρο

Στο θέατρο Ριάλτο Λεμεσού, τον κινηματογράφο Πάνθεον Λευκωσίας και τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Πάφου

ΚΥΠΕ

Από τις 21 έως τις 23 Φεβρουαρίου θα προβληθούν στην Κύπρο η ταινίες του Φεστιβάλ της Δράμας, που ταξιδεύει για άλλη μια φορά στο νησί μας, στο θέατρο Ριάλτο Λεμεσού, τον κινηματογράφο Πάνθεον Λευκωσίας και τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το φεστιβάλ θα προσφέρει την ευκαιρία στους σινεφίλ να απολαύσουν αξιόλογες ταινίες μικρού μήκους, μεταξύ αυτών και δύο βραβευμένες κυπριακές ταινίες, τις «A Summer Place» της Αλεξάνδρας Ματθαίου και «Δεν θέλω να ξεχάσω τίποτα» της Βαγγελιώς Σουμέλη.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, το Θέατρο Ριάλτο και το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, με τη συνεργασία του Ομίλου Φίλων Κινηματογράφου Λευκωσίας, της Κινηματογραφικής Λέσχης Λεμεσού και της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Πάφου.

Οι ταινίες στο θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό (20:30) και στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στην Πάφο (20:00) θα προβληθούν στις 21 και 22 Φεβρουαρίου, ενώ στον κινηματογράφο Πάνθεον (20:30) στη Λευκωσία, στις 22 και 23 Φεβρουαρίου.

Την πρώτη μέρα σε κάθε πόλη θα προβληθούν οι ταινίες μικρού μήκους «Από το Μπαλκόνι» του Άρη Καπλανίδη, «A Summer Place» της Αλεξάνδρας Ματθαίου, «Brutalia, Εργάσιμες Μέρες» του Μανώλη Μαυρή και «Δεν θέλω να ξεχάσω τίποτα» της Βαγγελιώς Σουμέλη.

Κατά τη δεύτερη μέρα θα προβληθούν οι ταινίες «Motorway 65» της Εύης Καλογηροπούλου, «Last Visit» του Σπύρου Αλιδάκη, «Όλα τα πλάσματα της νύχτας» της Μέμη Κούπα, «Ο Φοιτητής» του Βασίλη Καλαμάκη και «Αμυγδαλή» της Μαρίας Χατζάκου.

Η είσοδος στο φεστιβάλ, που τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελλάδας, είναι ελεύθερη και οι ταινίες θα προβληθούν με αγγλικούς υπότιτλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση