ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συμμετοχή στο Festival Eastern European Design για το Graphic Stories Cyprus

Το Festival Eastern European Design πρόσφερε στο Graphic Stories Cyprus ένα πλούσιο μείγμα από έμπνευση, δικτύωση και ευκαιρίες για ανταλλαγή γνώσεων

Του Απόστολου Κουρουπάκη

Του Απόστολου Κουρουπάκη

kouroupakisa@kathimerini.com.cy

Το Graphic Stories Cyprus συμμετείχε στο Festival Eastern European Design (FEED) που πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2023, στη Βαρσοβία και έφυγε από την πολωνική πρωτεύουσα έχοντας στις αποσκευές του πλούσιες εμπειρίες. Το φεστιβάλ αποδείχτηκε για το Graphic Stories Cyprus ορόσημο στην ενίσχυση της αποστολής του, αφού με τη συμμετοχή του στο FEED ανέδειξαν την εγχώρια δημιουργικότητα και την οπτική επικοινωνία της Κύπρου στη διεθνή σκηνή. Στο φεστιβάλ συμμετείχαν 37 οργανισμοί από όλη την Ευρώπη, όπως: Λιθουανία, Τσεχία, Σλοβακία, Γαλλία, Κροατία, Ελλάδα, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Ιταλία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ηνωμένο Βασίλειο, Τουρκία, Πολωνία, Ρουμανία, Γερμανία, Ουκρανία, Βουλγαρία.

Το φεστιβάλ πρόσφερε ένα πλούσιο μείγμα από έμπνευση, δικτύωση και ευκαιρίες για ανταλλαγή γνώσεων, καθιστώντας το μια ανεκτίμητη εμπειρία για την ομάδα του Graphic Stories Cyprus. Στη Βαρσοβία η ομάδα είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις δράσεις της, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν με ενδιαφέρον και εκτίμηση από το διεθνές κοινό. Όπως περήφανα δηλώνει η ομάδα αυτή η ευκαιρία τούς παρείχε μια εξαιρετική πλατφόρμα για την έκφραση της πλούσιας σχεδιαστικής κληρονομιάς και του σύγχρονου δυναμισμού της Κύπρου.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο της συμμετοχής του Graphic Stories Cyprus στο FEED ήταν η ευκαιρία να συνεργαστούν και να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις με τους δημιουργούς σημαντικών φεστιβάλ design απ’ όλη την Ευρώπη. Οι συζητήσεις αυτές όχι μόνο εμπλούτισαν τις προοπτικές της ομάδας, αλλά και διαμόρφωσαν και το έδαφος για μελλοντικές συνεργασίες και συμπράξεις.

Η ομάδα του Graphic Stories Cyprus είναι ευγνώμονες προς τους διοργανωτές του FEED και του Network Eastern European Design (NEED) για τη δημιουργία μιας τόσο πολυδιάστατης και συμπεριληπτικής πλατφόρμας. Η ομάδα απευθύνει τις ευχαριστίες της και προς τους υποστηρικτές της, τους συνεργάτες και όλους όσοι ακολούθησαν το ταξίδι τους σε πραγματικό χρόνο στο Instagram, Facebook και Linkedin.

Την ομάδα της αποστολής αποτέλεσαν η Αγγελική Αθανασιάδη, Creative Director και ο Μίλτος Καρράς, General Coordinator του Graphic Stories Cyprus.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση