ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έναρξη Εργαστηρίων Θεατρικής Γραφής με την Μαγδαλένα Ζήρα

Αντι-Δρώντες και Re-Actors Production & Art Studio ξεκίνησαν συνεργασία με την σκηνοθέτιδα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώθηκε από τους Αντι-Δρώντες και την Re-Actors Production & Art Studio η έναρξη της συνεργασίας τους με την σκηνοθέτιδα Μαγδαλένα Ζήρα, και τη λειτουργία του Εργαστηρίου Θεατρικής Γραφής.

Η Re-Actors Production & Art Studio Ltd δραστηριοποιείται στους τομείς της ανάπτυξης, παραγωγής, προώθησης και διαχείρισης πολιτιστικού προϊόντος, συναφούς με τις παραστατικές τέχνες: του Θεάτρου, του Κινηματογράφου, της Μουσικής και του Χορού. Κάτω από τη Re-Actors, λειτουργούν οι Ομάδες και τα Εργαστήρια Θεάτρου και Κινηματογράφου, που φέρουν τη συμβολική ονομασία «Αντι-Δρώντες».

Ο κύκλος Εργαστηρίων Θεατρικής Γραφής θα αρχίσει από τον τρέχοντα μήνα Μάρτιο, με προοπτική να συνεχίσει και κατά το επόμενο Εργαστηριακό Έτος 2017-2018 στο Εργαστήρι των Αντι-Δρώντων στον Αρχάγγελο.

Το Εργαστήρι Θεατρικής Γραφής θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα, από τις 17:00-19:00 στο χώρο των Αντι-Δρώντων στον Αρχάγγελο, κοντά στα φώτα τροχαίας του K-Cineplex. H πρώτη συνάντηση των μελών του Εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 και ώρα 5:00 μ.μ.

Παράλληλα με την εισαγωγή σε βασικές δραματουργικές αρχές και εργαλεία, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξελίξουν δικά τους θεατρικά κείμενα ή να δημιουργήσουν καινούργια. Όσα έργα επιλεγούν και θεωρηθούν ολοκληρωμένα, θα παρουσιάζονται στο κοινό σε σκηνοθετημένες αναγνώσεις.

Η Δρ. Μαγδαλένα Ζήρα είναι διακεκριμένη σκηνοθέτιδα, συνεργάζεται με τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου και διδάσκει στη Δραματική Σχολή του Intercollege. Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 96462213 και 99178156.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση