ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δωρεάν για πρόβες το Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου έως και 28 Απριλίου

Σε μουσικά και θεατρικά σχήματα για σκοπούς πραγματοποίησης πρόβας

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ο Δήμος Στροβόλου συνεχίζει να προσφέρει το Δημοτικό Θέατρο δωρεάν σε μουσικά και θεατρικά σχήματα για σκοπούς πραγματοποίησης πρόβας μέχρι και τις 28 Απριλίου 2021. Θα τηρηθεί σειράς προτεραιότητας με βάση αίτηση του κάθε ενδιαφερόμενου.

Σε ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα έχει ως στόχο να δώσει ώθηση και να στηρίξει τα μουσικά και θεατρικά σχήματα αποτελούμενα από 3 μέχρι 12 άτομα, προκειμένου να μπορούν να προετοιμαστούν για την επαναδραστηριοποίησή τους.

Το κάθε σχήμα θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου για δύο ημέρες, συνεχόμενες ή μη, τις ακόλουθες ημέρες:

Από Δευτέρα μέχρι Σάββατο, και ώρες από 8:00-19:00, για την περίοδο μέχρι και τις 24 Απριλίου
Τη Μ. Δευτέρα, Μ. Τρίτη και Μ. Τετάρτη 26-28 Απριλίου και ώρες 8.00-14.30.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν σχετικό έντυπο που μπορούν να προμηθευτούν από την ιστοσελίδα του Δήμου και να το αποστείλουν στη διεύθυνση theatro@strovolos.org.cy.

Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες των σχημάτων που θα εγκριθούν, κατά την είσοδό τους στο Δημοτικό Θέατρο θα πρέπει να παρουσιάσουν τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), το οποίο θα πρέπει να έχει διενεργηθεί μέχρι 48 ώρες προηγουμένως.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 22470341

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση