ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Θεατρική Κυπριακή Κωμωδία του Χάρη Πισία με τίτλο «Τούτη η Δουλεία π΄αρκέψαμεν»

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας στέκεται αρωγός στους συμπολίτες μας με το ποικιλόμορφο έργο του

Newsroom K

H Δύναμη της Τέχνης μας ενώνει και πάλι. Στην καινούρια πραγματικότητα που κληθήκαμε όλοι να ζήσουμε το τελευταίο διάστημα, όπου αναδείχθηκε μέσα στο γκρίζο της πανδημίας το ευάλωτο της ανθρώπινης ζωής, το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) ΣΚΕ Λιοπετρίου προγραμματίζει μία διέξοδο γέλιου που όλοι μας έχουμε ανάγκη στηρίζοντας παράλληλα το ταμείο του.

Προγραμματίζεται θεατρική παράσταση στην ερχόμενη Πέμπτη 06/08/2020 ώρα 8:30μ.μ. στο Αμφιθέατρο Λιοπετρίου. Θα παρουσιαστεί μια Θεατρική Κυπριακή Κωμωδία του Χάρη Πισία με τίτλο «Τούτη η Δουλεία π΄αρκέψαμεν».

Σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνούμε το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας στέκεται αρωγός στους συμπολίτες μας με το ποικιλόμορφο έργο του. Είναι ένας χώρος όπου ηλικιωμένοι, συνταξιούχοι και άτομα από τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού μπορούν να αναζητήσουν ανθρώπινη ζεστασιά, κοινωνική υποστήριξη, επαφή με συνομήλικους, ενημέρωση, ψυχαγωγία. Απώτερος σκοπός του προγράμματος είναι η παραμονή των εξυπηρετούμενων μας στην κοινότητα, στο οικείο περιβάλλον της οικογένειας, της γειτονιάς, του φιλικού περίγυρου και η αποφυγή της ιδρυματικής κλειστής περίθαλψης ή άλλων μορφών φροντίδας. Οι βασικές υπηρεσίες που προσφέρει είναι πρόγευμα, μεσημεριανό, απογευματινό και ροφήματα, κατ΄ οίκον διανομή φαγητού σε κλινήρη άτομα, πλύσιμο και σιδέρωμα ρούχων, διακίνηση.
Επιπλέον δημιουργούνται ομάδες όπως βιωματικό εργαστήρι με ψυχολόγο χειροτεχνίας, γυμναστικής, μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Επίσης παρέχει δωρεάν υπηρεσίες Ψυχολόγου, αισθητικού-μασέρ, Ζωγράφου, Γυμναστή, Κλινικής Διαιτολόγου Διατροφολόγου, Ιατρού, Νοσηλευτή και Φαρμακοποιού. Παράλληλα διοργανώνονται συχνά εκδηλώσεις, εκδρομές με στόχο την ψυχαγωγία των μελών όπως και δράσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για διάφορα ανθρωπιστικά θέματα.

Εν καιρώ Κορονοϊού το Κέντρο πρόσφερε σημαντική βοήθεια και στήριξη στους συνανθρώπους μας, με τη συλλογή και διανομή τροφίμων με συνεργασία με άλλα οργανωμένα σύνολα της κοινότητας. Δωρεάν διανομή Φαρμάκων και τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ευημερίας Ηλικιωμένων Λιοπετρίου, παρασκευή αντισηπτικού σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο και το VIΑXERO το οποίο δόθηκε δωρεάν σε ευπαθείς ομάδες και κατασκευή και πώληση Υφασμάτινων μασκών όπου δοθήκαν δωρεάν στα μέλη του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας ΣΚΕ Λιοπετριού.

Θα ισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας βάση πρωτοκόλλου. Εισιτήρια προπωλούνται στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας

Για πληροφορίες στο τηλεφωνο 23943334

Ας μην ξεχνάμε πως ο άνθρωπος ανέκαθεν στην ιστορία γινόταν δημιουργικότερος στις δύσκολες εποχές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση