ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Ο κόσμος στη θέση του» με τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου

Ο ΘΟΚ επιστρέφει με «Η μικρή μας πόλη» και «Αχαρνείς»

Newsroom K

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου δίνει σήμα για επανεκκίνηση με δύο παραστάσεις για το καλοκαίρι και επιστρέφει στο χώρο όπου συντελείται το ζωντανό θέατρο, για μια εμπειρία χωρίς ιστορικό προηγούμενο Για να βρεθεί ξανά «ο κόσμος στη θέση του».

Ξεκινώντας με την πρώτη καλοκαιρινή παράσταση «Η μικρή μας πόλη» που είναι προγραμματισμένη στις 9 Ιουνίου η οποία είναι η ημερομηνία έναρξης της Γ΄ Φάσης, όπου προβλέπεται η λειτουργία των ανοιχτών θεάτρων. Συνεχίζοντας με την παράσταση «Αχανείς» που είναι προγραμματισμένη στις 28 Ιουλίου 2020.

Το έργο του Αμερικανού συγγραφέα Θόρντον Ουάιλντερ «Η μικρή μας πόλη», σε σκηνοθεσία Αλεξίας Παπαλαζάρου, έκανε πρεμιέρα τον προηγούμενο Φεβρουάριο, εγκαινιάζοντας τον νέο θεσμό του ΘΟΚ «ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ» με παραστάσεις σε δήμους και κοινότητες εκτός Λευκωσίας, σε συνεργασία με τον Επίτροπο Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων

Οι «Αχαρνείς», το πρώτο σωζόμενο έργο του Αριστοφάνη, που καταδικάζει την ιδέα του πολέμου και αναδεικνύει τη σημασία της συλλογικής ευθύνης και της ειρηνικής συμβίωσης, προγραμματίζεται για τα τέλη Ιουλίου, ενώ το πρόγραμμα των παραστάσεων και των περιοδειών θα καταρτιστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Παραστάσεις ΘΟΚ, Καλοκαίρι 2020

«Η μικρή μας πόλη» του Θόρντον Ουάιλντερ, σε σκηνοθεσία Αλεξίας Παπαλαζάρου
Αμφιθέατρο Μακαρίου Γ΄, Λευκωσία
9 - 12 Ιουνίου 2020 και σε περιοδεία

●«Αχαρνείς» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Βαρνάβα Κυριαζή
Αμφιθέατρο Μακαρίου Γ΄, Λευκωσία
28 - 31 Ιουλίου 2020 και σε περιοδεία

Δείτε το βίντεο που ετοιμάστηκε για την επανεκκίνηση των παραστάσεων του Οργανισμού

 

Εισιτήρια
Η προπώληση εισιτηρίων για τις παραστάσεις θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουνίου.
Οι θεατές θα προαγοράσουν ηλεκτρονικά τα εισιτήριά τους, ώστε να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός στο θέατρο το βράδυ της παράστασης. Ο αριθμός των θεατών ανά παράσταση θα είναι μειωμένος.

Πληροφορίες
Ταμείο Θεάτρου ΘΟΚ, τηλ. 77 77 27 17, www.thoc.org.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση