ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 15:46
 

«Χρυσό Βραβείο» στον Ανδρέα Εύζωνα στον παγκόσμιο διαγωνισμό WPPI

Για τη φωτογραφία του «Bride Alone – Wedding Day»

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Κύπριος φωτογράφος, ο Ανδρέας Εύζωνας, από την Πάφο, εξασφάλισε τιμητική διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργανώνει ετησίως ο οργανισμός Wedding and Portrait Photography International (WPPI).

Στον κ. Εύζωνα απονεμήθηκε τιμητική διάκριση με τίτλο "Χρυσό Βραβείο”, για φωτογραφία του με τίτλο “Bride Alone – Wedding Day”.

‘Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, που εξέδωσε ο ίδιος, στο διαγωνισμό, που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας, συμμετείχαν 3000 φωτογράφοι από όλο τον κόσμο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Εύζωνας ανέφερε πως ο τίτλος αυτός, που πρώτη φορά απονέμεται σε Κύπριο φωτογράφο, είναι πολύ τιμητικός ενώ εξέφρασε ικανοποίηση και συγκίνηση για τη διάκριση που πήρε.

“Δουλεύουμε με αγάπη δίνοντας στη δουλειά μας τη δική μας πνοή, δίνοντας ένα κομμάτι του εαυτού μας”, είπε, σημειώνοντας πως αυτό διαφάνηκε, αναγνωρίστηκε και εκτιμήθηκε όχι μόνο από τους πελάτες και τους φίλους του αλλά και από άλλα πιο έμπειρα μά

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

Η νέα ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου 2021

Ο Μπάτμαν έγινε 80 ετών

Προς τιμήν των 80ων γενεθλίων του Μπάτμαν, το εμβληματικό σήμα της νυχτερίδας θα «λάμψει» πάνω από έντεκα πόλεις σε όλο ...
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΣΙΝΕΜΑ
X