ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Χρυσό Βραβείο» στον Ανδρέα Εύζωνα στον παγκόσμιο διαγωνισμό WPPI

Για τη φωτογραφία του «Bride Alone – Wedding Day»

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Κύπριος φωτογράφος, ο Ανδρέας Εύζωνας, από την Πάφο, εξασφάλισε τιμητική διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργανώνει ετησίως ο οργανισμός Wedding and Portrait Photography International (WPPI).

Στον κ. Εύζωνα απονεμήθηκε τιμητική διάκριση με τίτλο "Χρυσό Βραβείο”, για φωτογραφία του με τίτλο “Bride Alone – Wedding Day”.

‘Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, που εξέδωσε ο ίδιος, στο διαγωνισμό, που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας, συμμετείχαν 3000 φωτογράφοι από όλο τον κόσμο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Εύζωνας ανέφερε πως ο τίτλος αυτός, που πρώτη φορά απονέμεται σε Κύπριο φωτογράφο, είναι πολύ τιμητικός ενώ εξέφρασε ικανοποίηση και συγκίνηση για τη διάκριση που πήρε.

“Δουλεύουμε με αγάπη δίνοντας στη δουλειά μας τη δική μας πνοή, δίνοντας ένα κομμάτι του εαυτού μας”, είπε, σημειώνοντας πως αυτό διαφάνηκε, αναγνωρίστηκε και εκτιμήθηκε όχι μόνο από τους πελάτες και τους φίλους του αλλά και από άλλα πιο έμπειρα μά

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

Η βιογραφία θα είναι γραμμένη από τον ομότεχνό του Μπλέικ Μπέιλι, γνωστό μεταξύ άλλων για τις βιογραφίες του Τζον Τσίβερ και του Ρίτσαρντ Γέιτς

Βιογραφία του Ροθ το 2021

Η πολυαναμενόμενη βιογραφία του Αμερικανού συγγραφέα πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Απριλίου 2021
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΒΙΒΛΙΟ