ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

50 Best Restaurants - Ποια είναι τα καλύτερα εστιατόρια της χρονιάς;

Αυτή την Κυριακή μαζί με την «Καθημερινή»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο κορυφαίος οδηγός διασκέδασης WiZ GUIDE με μεγάλη χαρά διοργανώνει τον θεσμό 50 BEST Restaurants, με απώτερο σκοπό την όσο το δυνατόν αντικειμενικότερη χαρτογράφηση της ανερχόμενης γαστρονομίας στην Κύπρο, δίνοντας κίνητρο για την περαιτέρω εξέλιξή της με διαφάνεια, και τη δημιουργία υπεραξίας για τη χώρα.

Δώδεκα επώνυμοι κριτές από την Κύπρο και την Ελλάδα δοκίμασαν ανώνυμα και απροειδοποίητα εκατοντάδες πιάτα και βαθμολόγησαν με σταθερά κριτήρια, δημιουργώντας την απόλυτη λίστα κυπριακών εστιατορίων για το 2022. Τα κριτήρια είναι βασισμένα σε αντίστοιχους κορυφαίους θεσμούς του εξωτερικού με τους οποίους το WiZ GUIDE ήρθε σε επαφή και εισέπραξε τεχνογνωσία.

Στόχος του νέου θεσμού των 50 BEST Restaurants είναι η δημιουργία κινήτρων στη συνεχώς αναβαθμισμένη τοπική βιομηχανία εστίασης που να στηρίζονται στην επιστημοσύνη, την αντικειμενικότητα και τη διαφάνεια. Επιθυμούμε διακαώς να αποφύγουμε τη μόλυνση της διαδικασίας από τακτικές δημοσίων σχέσεων αλλά και ευκαιριακές διαδικασίες με sms, οι οποίες λειτουργούν εις βάρος της ποιότητας και των ίσων ευκαιριών προς όλες τις επιχειρήσεις εστίασης.

Στο πλαίσιο της διαφάνειας που διέπει τον θεσμό των 50 BEST Restaurants, όλα τα εστιατόρια που αξιολογήθηκαν μπορούν -αν το επιθυμούν- να λάβουν γνώση για τις επιμέρους βαθμολογίες τους, μετά την απονομή των βραβείων στις 30 Ιανουαρίου 2023 στο The Event Center Μαρίνας Αγίας Νάπας.

Χορηγοί των 50 BEST Restaurants: Τράπεζα Κύπρου, Vassos Eliades, Epic, Petrolina.


Μαζί 2os Τόμος Romano Scarpa, Κ , Vogue και New York Times

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Έξοδος  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση