ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ελλάδα στις Κάλπες Β’ Τόμος

Ένα πρωτότυπο και απολαυστικό βιβλίο για τις εκλογές της μεταπολίτευσης – Εκτάκτως το Μεγάλο Σάββατο 15/04 με την «Καθημερινή»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο δεύτερος τόμος του πρωτότυπου βιβλίου του Νίκου Γουλιά, Η Ελλάδα στις κάλπες 1974-2019 – Εθνικές εκλογές, κόμματα και εκστρατείες αφορά τις εκλογικές αναμετρήσεις από το 1990 έως και το 2007.

Όπως και ο πρώτος τόμος, διαθέτει πλούτο υλικού, καρπό συστηματικής ερευνητικής δουλειάς και άμεσης επικοινωνίας του συγγραφέα με πρωταγωνιστές των εκλογικών αναμετρήσεων (διαφημιστές, επικεφαλής εκλογικών καμπανιών, στελέχη κομμάτων κ.ά.).
Το συναρπαστικό του κείμενο συνοδεύουν αφίσες, σποτ, πίνακες και φωτογραφίες από την προεκλογική δραστηριότητα των κομμάτων και των ηγετών τους.
Τόσο το κείμενο όσο και το εικονογραφικό υλικό μεταφέρουν το γενικότερο κλίμα της περιόδου αλλά και το ειδικότερο κλίμα των εκλογών, παρουσιάζουν τα κεντρικά συνθήματα, τις στοχεύσεις και τα χαρακτηριστικά της προεκλογικής καμπάνιας των κομμάτων, τα στελέχη που την οργάνωσαν, την ατμόσφαιρα των προεκλογικών συγκεντρώσεων, τα παραλειπόμενα κάθε αναμέτρησης.


Τα περιεχόμενα του Β΄ τόμου:
– 8 Απριλίου 1990 – Ν.Δ.: Με στόχο την πολυπόθητη αυτοδυναμία
– 10 Οκτωβρίου 1993 – Από το «Σκοπιανό» στην επιστροφή του Α. Παπανδρέου στην εξουσία
– 22 Σεπτεμβρίου 1996 – «Οι εκλογές του καναπέ»
– 9 Απριλίου 2000 – «Το μεγάλο ντέρμπι» με το Χρηματιστήριο στα ύψη
– 7 Μαρτίου 2004 – Ένας Καραμανλής και ένας Παπανδρέου ξανά αντιμέτωποι σε εκλογές
– 16 Σεπτεμβρίου 2007 – Αναμέτρηση με φόντο τα πύρινα μέτωπα

Μαζί ΤV Οδηγός, Κ, ένθετο φορολογικό Πρίσμα και Vogue με επιπλέον €2

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση