ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επιστροφή στη Βόρεια Εύβοια

Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο τόπος πρασινίζει ξανά, οι άνθρωποι ελπίζουν, επιμένουν και αγωνίζονται να δημιουργήσουν ένα μέλλον. Ένα οδοιπορικό του «Κ» στη Βόρεια Εύβοια λίγο πριν από τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την καταστροφή.

Ένας Έλληνας στο πρωτάθλημα του αμερικάνικου φούτμπολ; Ο 21χρονος Γιώργος Καρλαύτης, το νέο αστέρι του NFL, σε μια συνέντευξη για τη ζωή του, την εγκατάσταση στην Αμερική, την πρόκληση ενός «άγνωστου» αθλήματος, το οποίο θα μπορούσε σιγά σιγά να έρθει και στη χώρα μας.

Το Ωδείο Αθηνών ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα του και το «Κ» επισκέφτηκε τον χώρο, κατάγραψε τα έργα, είδε τα σχέδια που θα μετατρέψουν ένα από τα ιστορικότερα κτίρια της πρωτεύουσας σε έναν τόπο δημιουργικότητας, γνώσης και διασκέδασης.
Τέσσερις ερασιτέχνες σολίστ άνω των 65 ετών πέρασαν από την οντισιόν της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, κέρδισαν έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση Μέσα Χώρα και ετοιμάζονται για το πρώτο μεγάλο χειροκρότημα.

Μια αποκλειστική συνέντευξη με τον θρυλικό Βρετανό φωτογράφο Μάρτιν Παρ λίγο πριν παρουσιάσει τις «καλοκαιρινές» του φωτογραφίες στο νησί της Πάτμου.
Mαζί ΜΑΝ, Εξοδος τόμος 7 και New York Times

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση

Ο ένατος τόμος αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
Kathimerini.com.cy
 |  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Ο όγδοος τόμος αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
Kathimerini.com.cy
 |  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ