ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H Heidi Klum στην επετειακή Vogue Greece Απριλίου

Μαζί ΤV Οδηγός, Κ, η Ελλάδα στις Κάλπες Β’ Τόμος και το ένθετο Φορολογικό Πρίσμα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μην χάσετε την αποκλειστική συνέντευξη της Heidi Klum στο τεύχος της Vogue Greece Απριλίου που κυκλοφορεί εκτάκτως το Μεγάλο Σάββατο 15 Απρίλιου μαζί με την Καθημερινή με επιπλέον €2

Η Vogue Greece γιορτάζει τέσσερα χρόνια, φιλοξενώντας τις πιο λαμπερές προσωπικότητες στο επετειακό τεύχος Απριλίου που κυκλοφορεί εκτάκτως το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου με την Καθημερινή. Στο εξώφυλλο η super star της μόδας Heidi Klum που φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για τη Vogue Greece Απριλίου, λίγο πριν γιορτάσει και η ίδια τα 50α γενέθλιά της και μίλησε στη Χριστίνα Πολίτη.

Ποια είναι όμως η γεύση που της άφησε η χρυσή εποχή του μόντελινγκ; “Υπάρχουν καλές και κακές μέρες, η ζωή έχει δυσκολίες και πρέπει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για να τις ξεπεράσεις. Είμαι ευγνώμων για όλες τις εμπειρίες μου, και τις καλές και τις κακές, είναι μέρος της ζωής μου όλες. Προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και δεν κοιτάζω πίσω. Κυνηγάω αυτό που μου αρέσει, ζω τη στιγμή, έχω στρατηγική, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα σχεδιάζω”.

Η Heidi Klum δεν περιορίστηκε στον ρόλο του μοντέλου, δοκίμασε την τηλεόραση μέσα από την συμμετοχή της σε επιτυχημένα τηλεοπτικά shows, ενώ είναι και επιχειρηματίας. “Πάντα μου άρεσε να κάνω πράγματα που μου έλεγαν ότι δεν μπορούσα. Ήθελα να ξεφεύγω από αυτό που πίστευαν οι άλλοι για μένα. Για παράδειγμα, με θεωρούσαν πολύ εμπορική, επειδή ήμουν χαμογελαστή και λαμπερή, ένα από τα πρώτα μου εξώφυλλα όμως ήταν στη γαλλική Vogue, που τότε είχε ένα στιλ διαφορετικό από αυτό που «πουλούσα» εγώ. Μου άρεσε να δοκιμάζω διάφορα – όπως κάνω και τώρα, στη φωτογράφιση της Vogue Greece”, περιγράφει.

Μαζί ΤV Οδηγός, Κ, η Ελλάδα στις Κάλπες Β’ Τόμος και το ένθετο Φορολογικό Πρίσμα.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση