ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

K - Ο Ερμής της μουσικής

Αυτή την Κυριακή μαζί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αν αφήσεις τα δάχτυλά σου ως έχουν και μεταφέρεις μόνο ένα στο διπλανό πλήκτρο, τότε μετατρέπεις τη χαρά σε λύπη. Τα συναισθήματα στη μουσική αλλάζουν τόσο εύκολα, όσο στη ζωή. Δεν είναι υπέροχο αυτό;» Στο cover story αυτής της Κυριακής, ο νεαρός συνθέτης Ermis (Ερμής Γεραγίδης), ο άνθρωπος πίσω από το μουσικό φαινόμενο των τελευταίων μηνών, τον Good Job Nicky (κατά κόσμον Νικόλα Βαρθακούρη), με τα εκατομμύρια views, που έχει φέρει φρέσκο αέρα στη μουσική σκηνή της χώρας. «Ένα σχόλιο που λαμβάνουμε συχνά με τον Νικόλα είναι το “γιατί δεν φεύγετε από την Ελλάδα; Η μουσική σας είναι για το εξωτερικό”. Αυτό που απαντάμε είναι: “Εμείς είμαστε η Ελλάδα!”. Όπου και να βρεθούμε, θα φέρουμε την ελληνική μας ταυτότητα».

Στα άλλα μεγάλα θέματα του ανανεωμένου «Κ»: Mε τα τραπεζάκια πλέον έξω και τους πολίτες να δίνουν ξανά ραντεβού στο κέντρο της, η Θεσσαλονίκη αρχίζει να θυμίζει την πόλη που αγαπάμε. Και μοιραζόμαστε μαζί σας όλα τα νέα της μυστικά. Κι από την Θεσσαλονίκη κατεβαίνουμε στον Πειραιά για να ξεναγηθούμε στην ανακατασκευασμένη ιστορική έδρα της καπνοβιομηχανίας «Παπαστράτος» που μόλις ολοκληρώθηκε σηματοδοτώντας ένα νέο κεφάλαιο για το μεγάλο λιμάνι της χώρας. Επίσης επισκεπτόμαστε τέσσερα δυναμικά βιβλιοπωλεία των αθηναϊκών προαστίων και ρωτάμε τους ιδιοκτήτες τους προτάσεις για τους διψασμένους βιβλιοφάγους της καραντίνας. Και τώρα που άνοιξε ο καιρός (και η εστίαση) ανακαλύπτουμε ξανά τις αγαπημένες ταβέρνες της καρδιάς μας: εικόνες, γεύσεις και μυρωδιές σε κάθε γωνιά της Αττικής. Και ο βραβευμένος με Πούλιτζερ δημοσιογράφος Πολ Σάλοπεκ γυρίζει τον κόσμο με τα πόδια και περιγράφει στο «Κ» τη μαγεία τού να μη βιάζεσαι.

Επίσης μαζί στο πακέτο της Κ το περιοδικό Βeautiful People, το ένθετο Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης καθώς ακόμη ένα νέο τεύχος Κόμικς 1821.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση

Αυτή την Κυριακή μαζί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Kathimerini.com.cy
 |  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Ο δωδέκατος και τελευταίος τόμος αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
Kathimerini.com.cy
 |  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ