ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κ: Τι κρύβει ο Όλυμπος;

Αυτή την Κυριακή μαζί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Tαξιδέψαμε στην «κατοικία των θεών», συνοδεύοντας τα μέλη μιας επιστημονικής αποστολής, που ελπίζουν να αποκαλύψουν τα μυστικά της κλιματικής αλλαγής, τα οποία παραμένουν φυλακισμένα σε «αρχαίους» πάγους και αλπικά εδάφη.

Η χαρά των οπαδών της ΑΕΚ για το καινούργιο γήπεδο οδήγησε το «Κ» στην ήσυχη γειτονιά της Αθήνας όπου, εκτός από το ποδόσφαιρο, συνυπάρχουν μικρασιάτικες μνήμες, γεύσεις από παγωτά, μπιστρό και ανάμεικτα συναισθήματα.

Ο Μιχάλης Σαράντης μιλάει για Τα Νούμερα και τον Φοίβο, τον τραγικό ήρωα Αίαντα, την πατρότητα και τη ζωή στο κέντρο, τη ζωή στη σκηνή, τη ζωή γενικά, τον «δύσκολο χειμώνα» που έρχεται, τη σημασία της εξωτερικής εμφάνισης και σχολιάζει ότι λίγος αυτοσαρκασμός δεν βλάπτει.

Μια συζήτηση με τον διευθυντή μάρκετινγκ της εταιρίας Panini, Αντόνιο Αλέγκρα, ο οποίος περιγράφει, με αφορμή το Μουντιάλ, πώς ετοιμάζεται το πιο διάσημο άλμπουμ με αυτοκόλλητα στον κόσμο – τώρα, αλλά και στην εξηντάχρονη ιστορία του.

Ο Ισπανός κομίστας Χουάν Ντίαθ Κανάλες μιλάει στο «Κ» για το πώς είναι να γράφει καινούριες ιστορίες για τον θρυλικό Κόρτο Μαλτέζε.

Μαζί Κ, η Μάστιγα της Ασίας και New York Times.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση