ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μια φωνή από την Ουκρανία

Αυτή την Κυριακή μαζί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Μαρία Μόκοβα, μια νέα, δυναμική γυναίκα που γεννήθηκε με λίγες μέρες διαφορά από την ανεξάρτητη Ουκρανία, καταθέτει με γνώση, πάθος αλλά χωρίς «κορώνες» και αφορισμούς τη δική της αλήθεια – για τη χώρα της, τον λαό της, την ουκρανική ψυχή και τη δοκιμασία του πολέμου.

Από τη Ρωσία χωρίς αγάπη: ο κύκλος του Ναβάλνι, η μηχανή της λογοκρισίας, ο Κασπάροφ, οι Pussy Riot και η συλλογική φωνή της ρωσικής αντιπολίτευσης που ξαφνικά ακούγεται σε όλο τον κόσμο.

Κωνσταντίνος Βήτα και Νίκος Πατρελάκης βγαίνουν ξανά στο φως της δημιουργίας με το νέο τους πρότζεκτ, καρπό της πανδημικής παύσης αλλά και της συλλογικής ανάγκης να δούμε αλλιώς τα πράγματα. Και τώρα η αιματοχυσία στην Ουκρανία έρχεται να μας θυμίσει ξανά τα βασικά.

Το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά είναι ένας μικρός, άγνωστος στους πολλούς, προορισμός για βόλτα, ποδήλατο και πικνίκ δίπλα στη θάλασσα. Ένας παράδεισος που μας περιμένει να τον ανακαλύψουμε.

Η πρακτική της μικροδοσολογίας παραισθησιογόνων ουσιών προβάλλεται ως νέα τάση στην ευεξία, στην ψυχοθεραπεία, και όχι μόνο. Αλλά πού βρίσκεται η αλήθεια;


Μαζί στο πακέτο το Must και η Νew York Times

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση