ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Περιοδικό «Κ»: Το περιοδικό «Κ» ανοίγει τον φάκελο «συνεπιμέλεια»

Αυτή την Κυριακή μαζί με την «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στο νέο τεύχος του περιοδικού «Κ» και ενόψει της πολυαναμενόμενης νομοθετικής παρέμβασης για την συνεπιμέλεια, διαζευγμένοι γονείς αλλά και ειδικοί επιστήμονες και παιδοψυχίατροι μιλούν στο «Κ» και επιλέγουν «στρατόπεδο». Δεν είναι η πρώτη φορά που κυοφορείται μια τέτοια μεταρρύθμιση στο Οικογενειακό Δίκαιο. Αντίστοιχη κινητικότητα είχε υπάρξει και επί της προηγούμενης κυβέρνησης, χωρίς, ωστόσο, να τελεσφορήσει. Τώρα, όμως, όλα δείχνουν ότι έχουν πάρει τον δρόμο τους.

Στην πιο σκοτεινή στιγμή του κλάδου της εστίασης, οι επενδύσεις σε νέους χώρους παραδόξως κορυφώνονται, με το βλέμμα στην επόμενη μέρα. Το «Κ» συνάντησε τους ανθρώπους που στήνουν 5 νέα φιλόδοξα γαστρονομικά στέκια στο κέντρο της Αθήνας.

Ο απερχόμενος εκτελεστικός διευθυντής της Washington Post, Μάρτιν Μπάρον, μιλά για την αντικειμενικότητα, τον Τραμπ, τις θεωρίες συνωμοσίας, τον Τζεφ Μπέζος και το μέλλον της δημοσιογραφίας. Συναντούμε τα μέλη της ομάδας δημιουργικού φωτισμού Beforelight, που μας καλούν να δούμε τον δημόσιο χώρο αλλιώς.

Ταξίδια: Το μανιφέστο ενός πρωτοπόρου του ηθικού τουρισμού

Αυτή την Κυριακή, τέλος, τα Ταξίδια προσφέρουν στους αναγνώστες τους κάτι ξεχωριστό. Το insta-book Unlearn του Bruce Poon Tip, ενός πρωτοπόρου του ηθικού τουρισμού – ένα κείμενο που θα μας βάλει σε σκέψεις για τον τρόπο που κάναμε διακοπές μέχρι σήμερα και θα μας εμπνεύσει να γίνουμε καλύτεροι, πιο συνειδητοποιημένοι ταξιδιώτες μετά την πανδημία. Ένα ανάγνωσμα που γράφτηκε σε συνθήκες καραντίνας από έναν κοσμογυρισμένο επιχειρηματία, με την προσδοκία της επανεκκίνησης του τουρισμού με καλύτερους όρους για τους ανθρώπους που ζουν από αυτόν, αλλά και προς όφελος του πλανήτη μας.

Επίσης, μαζί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ το περιοδικό ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ, το «Κ» και το αφιέρωμα «Μεγάλοι Ηθοποιοί του Θεάτρου: ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση