ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στα «Ταξίδια» Δεκεμβρίου: Τα Σαββατοκύριακα του χειμώνα έχουν θέμα!

Εκτάκτως Παραμονή Πρωτοχρονιάς μαζί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Φύση και περιπέτεια, γαστρονομία και αγροτουρισμός, χαλάρωση και ευεξία ή Ιστορία και πολιτισμός; Τέσσερα ξεχωριστά θεματικά weekends στην Ελλάδα δίνουν την αφορμή για τις πιο ωραίες χειμερινές εξορμήσεις. Η Λίμνη Πλαστήρα μάς επιφυλάσσει την πιο… ζεν απόδραση μέσα από αναζωογονητικές δραστηριότητες δίπλα στο νερό, που μας ξεκουράζουν και γεμίζουν τις μπαταρίες μας.

Στην Καρύταινα και την Αμπελιώνα, χαιρόμαστε τη φύση κάνοντας ράφτινγκ, εναέριο ραπέλ, ποδήλατο βουνού αλλά και πεζοπορώντας στο δίκτυο μονοπατιών Apollo Trails. Στη Μεσσηνία του αγρού και της εύφορης γης οργανώνουμε ένα χορταστικό οδοιπορικό από το χωράφι στο πιάτο με στάσεις σε φάρμες, ελαιώνες, μπαξέδες και εστιατόρια που προμηθεύονται τις πρώτες ύλες από παραγωγούς του τόπου τους. Και τέλος, στη Βοιωτία, μια σειρά από στάσεις πολιτισμού -γνωστές αλλά και αναπάντεχες-, από τη Θήβα έως την Αντίκυρα, μας βοηθούν να στρέψουμε το βλέμμα στο παρελθόν και να το συνδέσουμε με το σήμερα.

Ακόμα, ανακαλύπτουμε ξανά τις χαρές της ζωής στο Παρίσι, γευόμαστε τις πιο χαρακτηριστικές βελγικές απολαύσεις στις Βρυξέλλες, την Μπριζ και το Σπα, ενώ σε ένα ταξίδι-αστραπή στη Ρώμη κάνουμε check in στα πιο αξιόλογα καινούργια στέκια και επιστρέφουμε σε αγαπημένα τοπόσημα.

Μαζί Vogue, K και New York Times.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση