ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ξενάγηση στο νέο Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας

Aυτή την Παρασκευή εκτάκτως μαζί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Οι ταναγραίες, ο κατακόκκινος Κένταυρος, οι μυκηναϊκές πανοπλίες, τα φτερά των αγγέλων, τα βυζαντινά ενδύματα, έλαμπαν με τα ζωηρόχρωμα μοτίβα τους μπροστά στα μάτια μου. Αν ο θαυμασμός των ανθρώπων δίνει στα αντικείμενα ένα είδος αύρας, αυτή αναδίδεται ακόμα άθικτη στα κοστούμια λες και είμαστε στις 13 Αυγούστου του 2004.

Ο Ηλίας Παπαγεωργίου μαζί με τους συνεργάτες του, τους έδινε τις τελευταίες φροντίδες προτού αναχωρήσουν για την μόνιμη πλέον θέση τους. Θα αποτελέσουν κεντρικό έκθεμα στο νέο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας που θα ανοίξει στον χώρο του Golden Hall όταν με το καλό το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Θα είναι αφιερωμένο στην συμβολή της Ελλάδας ως την διαχρονική δύναμη που σμίλεψε το ολυμπιακό ιδεώδες και θα απευθύνεται σε παιδιά αλλά και σε ενήλικες. Με ειδικές προβολές, εφαρμογές αιχμής, αναμνηστικά που έχουν έρθει από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προσωπικά αντικείμενα των Ολυμπιονικών μας, γίνεται ένας ανάπλους στον χρόνο από τους μύθους που γέννησαν τους αγώνες μέχρι την σύγχρονη εποχή.

Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο νέο τεύχος του περιοδικού «Κ» που κυκλοφορεί εκτάκτως 1 Ιανουαρίου μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής. Mαζί το περιοδικό MUST .

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση

HOURS

HOURS

Αυτή την Κυριακή μαζί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Kathimerini.com.cy
 |  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ